Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
24.11.2024, 23:44
Kurka wódka nie było mnie i przegapiłem jak rodajo sample Trudno sie mówi będe musiał zdać sie na opinie tych którzy pobrali sample także licze na was moi drodzy. Szczególnie zależy mi na opini nepika
25.11.2024, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2024, 17:01 przez kot_kreskowy.)
Taki mały apel oraz informacja do osób, które otrzymają kochane sampelky;
Vendor zrobił bogaty poczęstunek to i my pokażmy klasę w bogatych i szerokich opiniach.
Bez wymówek bo nie będzie żadnej taryfy ulgowej, jak ktoś przygra w chuja to przysięgam, ląduje na czarnej liście dożywotnio.
Pozdrawiam oraz życzę ciekawych pomysłów i inspiracji twórczych przy opiniach 😁
Vendor zrobił bogaty poczęstunek to i my pokażmy klasę w bogatych i szerokich opiniach.
Bez wymówek bo nie będzie żadnej taryfy ulgowej, jak ktoś przygra w chuja to przysięgam, ląduje na czarnej liście dożywotnio.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.11.2024, 17:25
Kto nie napiszę recenzji, zostanie wpisany moja ręka na czarną listę samplarzy, ale dozywotnio już.
25.11.2024, 17:27
(25.11.2024, 17:00)kot_kreskowy napisał(a): Taki mały apel oraz informacja do osób, które otrzymają kochane sampelky;kot_kreskowy nie żartuje, posiada czarna listę „samplarzy ” i z pomocą Epsiakos nie zawaha się jej użyć.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.11.2024, 18:27
Tylko dajcie jakiś dobry czas na to, nie chcę takiej mieszanki dojebać w jeden weekend 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.11.2024, 19:10
Strach się bać. Też bym napisał..ale kurwa nie mogę otrzymać sampli. No świat się wali.
Odpuścilibyscie wrescie. Ewidentnie widac że to zmowa jest przeciwko mojej osobie. Luźno
Odpuścilibyscie wrescie. Ewidentnie widac że to zmowa jest przeciwko mojej osobie. Luźno