Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
sales@*********.com
kot_kreskowy nie martw się niedługo pojawi się dłuższą opinia.
Beeniepatu u mnie niby wszystko w porządku ale mam trochę ciężki okres.
ZAPRASZAM Cię na priv.
Beeniepatu u mnie niby wszystko w porządku ale mam trochę ciężki okres.
ZAPRASZAM Cię na priv.
21.09.2022, 21:27
List z sampelkiem doleciał jakieś dwa tygodnie temu i w sumie to wybaczcie, ale całkowicie o tym zapomniałem.
List leciał chyba ze 3 tygodnie,ale wziąłem bezpłatną opcję. Normalnie pewnie do tygodnia.
Zdjęcia i tak poszły się jebać wraz z telefonem, który wylądował na ścianie😉
Doleciało 3mmc w postaci drobnych kryształów, wyglądem przypominały cukier.
Ilość ~1gr
Po roztarciu poszła laga sniffem ok 250mg i po chwili reszta na połyk w soku.
Eufo i cudowny plusz załadowały się po około pół godzinie i stan ten trwał około godziny, po czym zaczęło puszczać eufo i wjechał delikatny speed, który trzymał kilka godzin.
Generalnie to ta euforia przypomniała mi tą, którą znamy i pamiętamy z prawilnych sortów mefedronu, ten plusz chodzący po brzuszku😍
Jedyne co może tu odstraszać to pewnie minimalne zamówienie, ale towares pierwsza klasa👍
Dawno takiej euforii nie smakowałem.
List leciał chyba ze 3 tygodnie,ale wziąłem bezpłatną opcję. Normalnie pewnie do tygodnia.
Zdjęcia i tak poszły się jebać wraz z telefonem, który wylądował na ścianie😉
Doleciało 3mmc w postaci drobnych kryształów, wyglądem przypominały cukier.
Ilość ~1gr
Po roztarciu poszła laga sniffem ok 250mg i po chwili reszta na połyk w soku.
Eufo i cudowny plusz załadowały się po około pół godzinie i stan ten trwał około godziny, po czym zaczęło puszczać eufo i wjechał delikatny speed, który trzymał kilka godzin.
Generalnie to ta euforia przypomniała mi tą, którą znamy i pamiętamy z prawilnych sortów mefedronu, ten plusz chodzący po brzuszku😍
Jedyne co może tu odstraszać to pewnie minimalne zamówienie, ale towares pierwsza klasa👍
Dawno takiej euforii nie smakowałem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.09.2022, 13:47
Ty jedynie furiat gówno z dupy na morde możesz dostać, wypierdalaj do sergiusza niech Ci daje sample feście jebany wolnościowy!
23.09.2022, 16:23
zaden furiat tylko ercek samplarz jebany cwaniaczek ktory wiecznie kombinuje jak sie za darmo nażreć nie dajac od siebie zupelnie nic
23.09.2022, 17:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2022, 17:41 przez kot_kreskowy.)
Panowie...
Czy nie lepiej zignorować typa?
A kto Ci broni napisać maila?
Napisz, może i Ty dostaniesz.
Czy nie lepiej zignorować typa?
(22.09.2022, 12:38)furiat napisał(a): tez chce sampla
A kto Ci broni napisać maila?
Napisz, może i Ty dostaniesz.
NIE dla OPIO !!!
30.09.2022, 18:36
kot_kreskowy
Tak sobie teraz na spokojnie czytam...
Czy ja dobrze rozumiem, że z 1G wziąłeś około 250MG sniffem, a resztę około 750MG z soczkiem???!!!!???!!!
😳😳😳
Tak sobie teraz na spokojnie czytam...
Czy ja dobrze rozumiem, że z 1G wziąłeś około 250MG sniffem, a resztę około 750MG z soczkiem???!!!!???!!!
😳😳😳