Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
11.12.2025, 20:14
Zauważyłem często jak odpisuje na wiadomość prywatną to wyskakuje SQL lub HTML errr niebieska ramka na białym tle z zawartością odsyłanej wiadomości
Be objective and honest.
12.12.2025, 16:53
A jest tu takie coś ze można Motywy koloryzujące zmienić Forum ?
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
12.12.2025, 17:45
to nie jest usterka tylko ten system taki jest. upośledzony to fakt. ale tak podobno ma byc
12.12.2025, 18:04
co w tym dziwnego? luks bije na lep tego goscia wiedzą ktorą sie dzieli i dlatego za to dostaje plusy.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
lol jurek
ty nie zrozumialeś chyba tego, do czego się sam trochę przyzjebaeś posta wcześniej XD JureKiler
stosunek Lukas1985 pkt rep do postów jest o niebo lepszy niż typa, który ma ten stosunek `gorszy` ... a mimo wszystko jest niżej. tak bez spiny i na luzie.
+ tak trochę jeszcze bo się przydupcyłeś do moich pkt, to ci odpisze tak:
jakbyś przeżył tyle apocalips minusowania co ja to nie wiem czy z Twojej `reputacji` zostało by cokolwiek
haha, bo tam ładne setki poszły w pisdu, bo gdyby policzyć to co straciam przez zjebane akcje naćpanych zjebów, to spokojnie jestem za Lifeisbrutal
najśmieszniejsze były akcje św. pamięci Pudzilli, który minusował w końcu KAŻDY mój post. haha to były czasy jak się porobił.
więc to że, mam taki a nie inny stosunek pkt rep do postów wynika z konsekwencji życia na forum i czasami bitwy z `naćpanymi` wiatrakami gdzie finalnie dostaje jeszcze sama `udupcone` pkt rep gratis, za to że wl śmiałam się bronić i robiłam to samo... ale sytuacje. zostały wyjaśnione z naszym kochanym maniuśiem, i od tego czasu już mam wyEbane w zjebane aferki.
A pkt sOm jakie sOm. i tyle... szkoda, że się system trochę sypie z tym całym `PODIUM?`czy jak to nazwać...
ciekawe jak to będzie wyglądać po resecie

ps. Maniek ten bug silnika jest juz... dobre ... yy 2 lata ?
coś czuję, że samo się nic nie zrobi.
ty nie zrozumialeś chyba tego, do czego się sam trochę przyzjebaeś posta wcześniej XD JureKiler stosunek Lukas1985 pkt rep do postów jest o niebo lepszy niż typa, który ma ten stosunek `gorszy` ... a mimo wszystko jest niżej. tak bez spiny i na luzie.
+ tak trochę jeszcze bo się przydupcyłeś do moich pkt, to ci odpisze tak:
jakbyś przeżył tyle apocalips minusowania co ja to nie wiem czy z Twojej `reputacji` zostało by cokolwiek
haha, bo tam ładne setki poszły w pisdu, bo gdyby policzyć to co straciam przez zjebane akcje naćpanych zjebów, to spokojnie jestem za Lifeisbrutalnajśmieszniejsze były akcje św. pamięci Pudzilli, który minusował w końcu KAŻDY mój post. haha to były czasy jak się porobił.
więc to że, mam taki a nie inny stosunek pkt rep do postów wynika z konsekwencji życia na forum i czasami bitwy z `naćpanymi` wiatrakami gdzie finalnie dostaje jeszcze sama `udupcone` pkt rep gratis, za to że wl śmiałam się bronić i robiłam to samo... ale sytuacje. zostały wyjaśnione z naszym kochanym maniuśiem, i od tego czasu już mam wyEbane w zjebane aferki.
A pkt sOm jakie sOm. i tyle... szkoda, że się system trochę sypie z tym całym `PODIUM?`czy jak to nazwać...
ciekawe jak to będzie wyglądać po resecie

ps. Maniek ten bug silnika jest juz... dobre ... yy 2 lata ?
coś czuję, że samo się nic nie zrobi.
12.12.2025, 21:29
DarkSonia Pisząc o bugu silnika miałem na myśli ogólnie problem przeliczania, który zgłosiłaś w swoim pierwszym wpisie. Natomiast jeśli chodzi o Twój drugi wpis to tutaj właściwie wszystko jest w porządku, bo użytkownik, który jest na wyższym miejscu w rankingu ma więcej napisanych postów.
A jeśli mowa o "apokalipsie minusowania Twojego konta" to pragnę poinformować, że przy każdej takiej akcji WSZYSTKIE niesłusznie odjęte punkty reputacji zostały wyrównane. Zawsze tak było, więc jeśli według Ciebie się mylę, proszę wskazać ile konkretnie odjęto pkt, w jakim mniej więcej okresie to bylo i przez którego użytkownika. Dokładnie to zweryfikuję w logach. Dzięki. Trzeba to wyjaśnić, bo Twój wpis sugeruje, jakbyś była niesprawiedliwe traktowana zarówno przez użytkowników, jak i administrację, która rzekomo nie podjęła żadnych działań w przypadku akcji masowego przyznawania reputacji. Za pojedyncze minusy, które są jakąś formą oceny danego wpisu nie odpowiadamy.
A jeśli mowa o "apokalipsie minusowania Twojego konta" to pragnę poinformować, że przy każdej takiej akcji WSZYSTKIE niesłusznie odjęte punkty reputacji zostały wyrównane. Zawsze tak było, więc jeśli według Ciebie się mylę, proszę wskazać ile konkretnie odjęto pkt, w jakim mniej więcej okresie to bylo i przez którego użytkownika. Dokładnie to zweryfikuję w logach. Dzięki. Trzeba to wyjaśnić, bo Twój wpis sugeruje, jakbyś była niesprawiedliwe traktowana zarówno przez użytkowników, jak i administrację, która rzekomo nie podjęła żadnych działań w przypadku akcji masowego przyznawania reputacji. Za pojedyncze minusy, które są jakąś formą oceny danego wpisu nie odpowiadamy.

forumowych tylko tych emoji takich jakie na np twitterze są.

![[Obrazek: 564.jpg]](https://i.ibb.co/WNhZS4g6/564.jpg)
![[Obrazek: 3333333.jpg]](https://i.ibb.co/tPMk0Nr6/3333333.jpg)