Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
21.05.2024, 11:53
Myślę, że kontakt jest co najmniej słaby. Nigdy nie zostałem oszukany przez ten sklep
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
22.05.2024, 16:58
Then I just misunderstood what you wrote, sorry. I haven't been scam never by this deal either. I, also sent them an email yesterday morning, but I haven't received a reply yet
23.05.2024, 08:18
Ja zrobiłem zamówienie w ********* wieczorem a na następny dzień już było wysłane. Super express ❤️❤️
24.05.2024, 13:54
Tu rakiety latają jak pojebane raz miałem, że najtańsza opcja wysyłki na 4 albo 5 dzień miałem.
26.05.2024, 20:32
Jebac ten sklep i od nich promocje
Pierwsze zamówienie spoko wszystko elegancko i szybko następne zamówienie na parę tyś to do dzisiaj nie wysłali ani nie odp.na żadnego e-mail
Pierwsze zamówienie spoko wszystko elegancko i szybko następne zamówienie na parę tyś to do dzisiaj nie wysłali ani nie odp.na żadnego e-mail
Wyjebane mam na tamte fora i tamtą ekipę jestem tutaj od samego początku
A pisze prawdę czekam od miesiąca na wysyłkę i żadnego info od nich nawet nie mają zamiaru odp.
Oby tak było jak piszesz że coś dostanę ale bym musiał być fajnie naiwny żeby na coś liczyć
27.05.2024, 23:05
Tym razem wysyłka po 3 dniach roboczych od wpłaty paka doszła po kolejnych 3
Wszystko się zgadza
Wszystko się zgadza
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
28.05.2024, 13:24
Sztywniutno dochodzi, jakieś pizdy będą jadem pluły jak zawsze.
Jebac kurwy Sergiuszowe! 👍🏼
Jebac kurwy Sergiuszowe! 👍🏼