Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ciekawe retro leki
29.02.2024, 15:04
No to gówno niezbyt klepliwe niestety ale znałam gościa co pracował kiedyś w Niemczech i opowiadał że chodził do apteki nakupić sztyftów do nosa i potem walił to iv xDDDD nie wiem na ile wiarygodne są opowieści o tym że dobra pizda ale nie wyglądał na twardego zawodnika xDDD
14.05.2024, 16:26
Paraldehyd - kiedyś powszechnie stosowany jako lek nasenny, przeciwdrgawkowy, uspokajający itd. Trmer aldehydu octowego, produkuje właśnie acetaldehyd jako metabolit... jak tylko okazało w późnych latach 70. się że acetaldehyd jest rakotwórczy to przestano go już tak chętnie używać
16.05.2024, 22:43
Jaki piękny wzór. Czy ten specyfik jest dostępny jako normalny odczynnik dla normalnych chemików jak na przykład wodzian czy jest jakoś kontrolowany czy coś?
29.06.2024, 09:02
@"Twilight Sparkle" normalnie do dostania w sklepach typu pol-aura.
https://pol-aura.pl/paraldehyd-99-5-123-...18998.html
1 litr za 4 stówki.
https://pol-aura.pl/paraldehyd-99-5-123-...18998.html
1 litr za 4 stówki.
20.07.2024, 21:29
Nie wiem czy bylo ale ciekawym lekiem jest Stresam - Etifoxine.
Dziala podobnie do benzo, z mniejszymi ubokami dodatkowo poprawia procesy kognitywne.
Wycofane wedlug Wiki w wiekoszosci krajow ze wzgledu na hepatotoksycznosc. Ciekawe o ile bardziej siada na watrobe niz alkohol - a moze mniej nie czytalem badan.
W kazdym razie bardzo kurwa chcialbym ten lek przetestowac.
W UE wciaz dostepny w krajach: Francja, Bulgaria, Luksemburg, Malta, Rumunia
Ma ktos jakies znajomego rumuna albo kogos na malcie ? Ewentualnie jakis pomysl jak to skolowac?
Dziala podobnie do benzo, z mniejszymi ubokami dodatkowo poprawia procesy kognitywne.
Wycofane wedlug Wiki w wiekoszosci krajow ze wzgledu na hepatotoksycznosc. Ciekawe o ile bardziej siada na watrobe niz alkohol - a moze mniej nie czytalem badan.
W kazdym razie bardzo kurwa chcialbym ten lek przetestowac.
W UE wciaz dostepny w krajach: Francja, Bulgaria, Luksemburg, Malta, Rumunia
Ma ktos jakies znajomego rumuna albo kogos na malcie ? Ewentualnie jakis pomysl jak to skolowac?
18.08.2024, 14:03
Metyprylon ( nazwy preparatow: Noludar, Dimerin, Noctan) to taki mutant z leksza podobny do barbituranów, i w budowie, i w działaniu. był kiedyś intensywnie reklamowany przez hoffman-la roche jako bezpieczna alternatywa dla barbituranów, no ale wiadomo jak to było w praktyce. wycofany z użycia w drugiej połowie lat 80. niestety nie mogłem znaleźć żadnych fotek opakowań.
27.09.2024, 13:55
DannyDeVito ta etifoksyna zajebiście ciekawie wygląda. W gruncie rzeczy to taki chlorodiazepoksyd/diazepam potrącony przez samochód.