Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rc**ystal*.co*
31.03.2023, 11:52
kot_kreskowy poczta polska na emonitoringu ma nawet dwudziestogodzinne opoznienia, sam bylem ofiarą. Na stronie przewoznika jest info, że tracking do paczki jest, ale przesyłka jeszcze nie została nadana, podobną praktyke chem.eu wykorzystał przy exit scamie.
31.03.2023, 13:54
@"PUDZILLA" otóż to mordo. Nawet we własnym kraju mamy trackingowe opóźnienia, więc nie wymagajmy aktualizacji tracka poza granicami.
Btw, masz na myśli TE chem.eu co było jeszcze na dopalamy? Jeśli mówimy o tym samym sklepie, to niech te kurwy piekło pochłonie wraz z moim chajsem🤬
Btw, masz na myśli TE chem.eu co było jeszcze na dopalamy? Jeśli mówimy o tym samym sklepie, to niech te kurwy piekło pochłonie wraz z moim chajsem🤬
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.03.2023, 16:18
@"PUDZILLA" o to to to. Dziady. Nawet monster mnie nie wyjebał jak ci to zrobili.
#koniecofftopu
#koniecofftopu
NIE dla OPIO !!!
02.04.2023, 13:31
jebie mi to na kilosa, sklep.ktory wspolpracuje, jest powiazany, a nawet moze byc jednego wlasciciela chinoli z dopka, oglasza sie tu, chce wyslac sample, zbiera dane od userow, robi ta sama praktyke co sklepy z niebieskiego i juz wczesniej wspomniany chuj.eu,
czyzby dalismy sie zrobic w bambuko?
od początku coś mi tu nie pasowało, od podobnych maili, dostaje spamy o takich samych produktoach i tak dalej, zreszta na dopku maja jakies super kozak opinie? dajcie spokoj. Dzisiaj jest niedziela, jak do srody nic sie nie zmieni, to znaczy, ze zostalismy wydymani bez mydła!
niby chiny tak? jak tam pobanowane wszystkie, w kraju wysylki rowniez, zatem co on stamtad chce wyslac? perhydrol czy rivanol?
czyzby dalismy sie zrobic w bambuko?
od początku coś mi tu nie pasowało, od podobnych maili, dostaje spamy o takich samych produktoach i tak dalej, zreszta na dopku maja jakies super kozak opinie? dajcie spokoj. Dzisiaj jest niedziela, jak do srody nic sie nie zmieni, to znaczy, ze zostalismy wydymani bez mydła!
niby chiny tak? jak tam pobanowane wszystkie, w kraju wysylki rowniez, zatem co on stamtad chce wyslac? perhydrol czy rivanol?