Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pasjonat.cc
08.01.2025, 20:45
Lifeisbrutal nie dość że wystawiał "listy gończe" za ludźmi (z reguły tymi co mu byli winni pieniądze, chociaż potrafił sie dojebać do jakichś forumowych zadymiarzy z którymi sie nierzadko sprzeczał) to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków
08.01.2025, 20:59
Czarodziej był obrzydliwy, pamiętam jak chodziłem po tym jak struty i źle się czułem. Moje jedyne w życiu zetkniecie z opio.
Czochracz był ciekawszy wtedy dla mojego ćpuńskiego umysłu.
Czochracz był ciekawszy wtedy dla mojego ćpuńskiego umysłu.
08.01.2025, 21:24
(08.01.2025, 20:45)horsii napisał(a): to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków
To pamietam jak skurwiel straszyl, ze jakas trutka do towaru bedzie dosypana.
Kurwa cuda nie widy sie wtedy dzialy.....
A pies ich jebal a kot patrzyl i walil konia
08.01.2025, 22:20
(07.01.2025, 16:00)Lifeisbrutal napisał(a): Całe szczęście, że w tamtych czasach nie brałem dragów..
Ja miałem farta bo od razu trafiłem na Kolekcjonera.
A o istnieniu pajacomata dowiedziałem się po koniec jego istnienia, to już ludzie pisali że wałek albo chujowe tematy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.01.2025, 08:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2025, 08:04 przez Lifeisbrutal.)
(08.01.2025, 20:45)horsii napisał(a): Lifeisbrutal nie dość że wystawiał "listy gończe" za ludźmi (z reguły tymi co mu byli winni pieniądze, chociaż potrafił sie dojebać do jakichś forumowych zadymiarzy z którymi sie nierzadko sprzeczał) to jeszcze pamiętam akcje ze straszeniem, że będzie dosypywać trutki na szczury do dopków
O kurwa horsii..to już gruba sprawa z tym dosypywaniem trutki na szczury. A dlaczego oni zakończyli działalność? Zamknęli ich czy jak?
(09.01.2025, 18:15)DGEloV napisał(a): Dragi w kredo kurwa hahaha i to na necie omg
Normalnie ja brałem i wszystko oddawałem
W pompę i chuj
duch tylko pisał podaj dane i już
Mówię oddam 10tego i tyle
I oddawałem
(07.01.2025, 17:30)Lifeisbrutal napisał(a): Inferno Duch dawał w kredo? Ja tylko o blacku słyszałem, że tak robił. Duch to sample wysyłał.
Mi dawał normalnie, sampli też od niego masę dostałem i nawet za recki dostawałem , dlatego już mówiłem że jestem u niego w chuj na +
Mnie nie oszukał ale innych może i tak, nie wiem bo ja do sierpnia od grudnia tamtego roku byłem za granicą i się odciąłem od forum całkowicie i nie brałem nic.
09.01.2025, 18:37
Duszek dawał w kredo, ale wiadomo... Nie pierwszemu lepszemu userowi
Kto się pochwali za ile ten "oszust" najwięcej dał komu w kredo?
Kto się pochwali za ile ten "oszust" najwięcej dał komu w kredo?
777 - Licencja na zażywanie.