Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Du**.gold
22.02.2025, 14:03
uuu uuuu duch oszust!
(nie patrzcie się na mnie, przyszedłem sobie tylko nabić posta jak wy)
(nie patrzcie się na mnie, przyszedłem sobie tylko nabić posta jak wy)
24.02.2025, 19:08
Duch jest i ma się dobrze 
I wróci . Potwierdzone info.
Kogo wyjebal?
Ja miałem ponad 49 tys pln kredo aż sam napisal, że Ja nie muszę nic mu oddawać jak coś będę potrzebował to mam pisać zawsze śmiało. I że zna mnie od hyperrala jeszcze więc sporo czasu i ma szacunek do mnie.
Lejce hejt. W dupie to mam
Przytaczam jego słowa.

I wróci . Potwierdzone info.
Kogo wyjebal?
Ja miałem ponad 49 tys pln kredo aż sam napisal, że Ja nie muszę nic mu oddawać jak coś będę potrzebował to mam pisać zawsze śmiało. I że zna mnie od hyperrala jeszcze więc sporo czasu i ma szacunek do mnie.
Lejce hejt. W dupie to mam
Przytaczam jego słowa.
25.02.2025, 09:05
SkoRpion87 Diabeuu nie rozpierdalaj ludzi tymi swoimi gatkami. " Duch ma się dobrze i wróci" hahhaha dobre. Przecież z tym " ducho- żabą" teraz toczysz wojnę.
28.03.2025, 08:44
Duch siedzi tam gdzie znajduje się jego drugi sklep.
Duch tylko żabie jebanemu towar dawał. I dużo w kredo bo chciał też mu pomoc na starcie a ta kurwa Jebana, żaba. Go wyjebała potem. I zaczęła sobie jego towar sprzedawać ktory w kredo wział.
Ale Ducha już nie było więc żabcia już nie miał dostawcy. Towar się kończył więc szykował exit scama którego zrobił!
Taka to wyglądało!
Dzięki za minusy naprawde jestescie zajebiści
Duch tylko żabie jebanemu towar dawał. I dużo w kredo bo chciał też mu pomoc na starcie a ta kurwa Jebana, żaba. Go wyjebała potem. I zaczęła sobie jego towar sprzedawać ktory w kredo wział.
Ale Ducha już nie było więc żabcia już nie miał dostawcy. Towar się kończył więc szykował exit scama którego zrobił!
Taka to wyglądało!
Dzięki za minusy naprawde jestescie zajebiści