Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klonazepam
20.11.2023, 14:15
Technicznie alprazolam, ale zauważ że bardzo zmnieniają sie własciwości - robi się z tego typowo anksjolityczne benzo, może trochę bardziej nasenne (raczej nie dla tych, którzy z benzo mieli styczność bo tolerancja na efekty hipnotyczne zawsze pierwsza w kolejce) ale dzieje sie to kosztem m.in. efektu rozluźnienia miesni szkieletowych, który w alprazolamie praktycznie nie istnieje, oraz czasem półtrwania związku który jest kilka razy krótszy.
Lecę na klonie 3 dzień biorę 5 tabletek pod język.
Potem zawsze idę do sklepu albo po czteropak albo po soplice jak się w czytają klony zaczynam pić jak alko się skończy żeby zrobić sobie KO
Biorę vape pena😈 i biorę z 3 duże buchy i kładzie mnie do spania bomby przez te 3 dni takie że chuj a zostało mi jeszcze 15 sztuk klona.
Potem zawsze idę do sklepu albo po czteropak albo po soplice jak się w czytają klony zaczynam pić jak alko się skończy żeby zrobić sobie KO
Biorę vape pena😈 i biorę z 3 duże buchy i kładzie mnie do spania bomby przez te 3 dni takie że chuj a zostało mi jeszcze 15 sztuk klona.
27.06.2024, 17:12
mozliwe, ze juz sie pytalem, ale:
Clonazepam z Roche Italy czy z Galeniki ?
mam dylemat ktore brac.
dla porownania zauwazylem, ze kazda firma poczynajac od polfy minimalnie rozni sie dzialaniem.
mam dylemat ktore brac.
dla porownania zauwazylem, ze kazda firma poczynajac od polfy minimalnie rozni sie dzialaniem.
27.06.2024, 17:43
Co ty Rychu, sklep zamknięty. A co do pytania to jadłem Galenike i było ok. I wydaje mi się że nie będzie różnicy między Roche
Maniek napisał 27.06.2024, 18:07:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname i potem wybierasz użytkownika z listy)
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname i potem wybierasz użytkownika z listy)
jak sie zaglebisz dokladnie w sklad od producenta to znajdziesz minimum roznicy o jakies pierdoly.
a masz porownanie z jakas inna firma? "bylo ok" to zawsze jakas. tak moglbym tez powiedziec o Roche, ale jakbym mial wybierac to Polfa>Roche.
i nie ze cos - bralem Roche i dzialalo, ale clon clonowi w dzialaniu nie rowny
a masz porownanie z jakas inna firma? "bylo ok" to zawsze jakas. tak moglbym tez powiedziec o Roche, ale jakbym mial wybierac to Polfa>Roche.
i nie ze cos - bralem Roche i dzialalo, ale clon clonowi w dzialaniu nie rowny
(27.06.2024, 17:12)rychu napisał(a): mozliwe, ze juz sie pytalem, ale:
mam dylemat ktore brac.
W zasadzie różnicy nie ma, naważniejsza jest substancja czynna-Klonazapam. (https://www.mp.pl/pacjent/leki/subst.html?id=457 )
Owszem, różni producenci mogą mieć inne tzw. "wypłniacze" jednak najważniejsza jest właśnie sub. czynnna, ilość tabl na opakowanie i ile mg jest w tabl. czyli czy firma "A" gwarantuje gramature np. 2mg tak jak hipotetyczna firma "B".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !