Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
29.12.2025, 08:27
Wiadomo esco sam nie pracuje
Są współpracnicy
Więc możliwe że ktoś lekko chce przygrac w chuja
Przyleci to nawet zacznę nagrywać jak otwieram 😉
Są współpracnicy
Więc możliwe że ktoś lekko chce przygrac w chuja
Przyleci to nawet zacznę nagrywać jak otwieram 😉
Chlory są bardzo specyficzne,
te kamienie po prostu z natury - no jebią - taka ich budowa ... nawet jak to oczyścisz to będzie jebauO
teraz jest kwestia tego - jak kto ma zajechany NOS - bo zakłądam 99% userów kupujących chlora właśnie tak to ładuje ( boSZZZ szkoda żołądka na to )
pomijam tu kwestie jak na kogo to działa, ma to swoje plusy i minusy, ale chlory SĄ no kurFa bardzo specyficzne
... i mają SPECYFICZNY zapach. Jednemu to "jebie" drugiemu to "pchnie" a trzeci to w sumie nawet nie wie co smyra, w ciulu ma zapachy, szczypanie czy uboki
=> byle by porobiło...
możę szanownemu koledzeSzatan69 to pachnie sikami, mnie to pachniało - rozpuszczalnikiem - czyli NORMALNIE
Sort nowy testowałam zaraz po wjeździe, działał tak jak chlor miał działać.
Na zapachu się specjalnie nie skupiałam, bo z regÓły po prostu chlor dla mnie śmierdzi.
ale - nie nie śmierdział kocimi sikami. Przyjemny nie był, ale to nie to.
to tylko teoria, bez urazy, i się nie obrażaj z przewrażliwenia na zejściu...
może nos masz już tak przeorany że receptory "mówią do Ciebie" że to tak jebie bo już przeginasz? wziąłeś to pod uwagę?
Sądzać po tym jak jeszcze dało się z TobąSzatan69 rozmawiać FAJNIE rok temu, tak teraz piszesz jak dobrze porobiony i nie ogrnięty gość.
może po prostu czas trochę zwolnić? i nie traktuj tego jak atak. Ale jeśli chodzi o obecny sort szanownego Escobar
- jest dla mnie topowym sortem, działa jak 3CMC, i ŚMIERDZI sobie jak 3CMC a jak kto określa ten zapach to już bardziej indywidualna sprawa. Dla mnie topka krajowa.
pozdrawiam serdecznie
bez spiny
te kamienie po prostu z natury - no jebią - taka ich budowa ... nawet jak to oczyścisz to będzie jebauO
teraz jest kwestia tego - jak kto ma zajechany NOS - bo zakłądam 99% userów kupujących chlora właśnie tak to ładuje ( boSZZZ szkoda żołądka na to )
pomijam tu kwestie jak na kogo to działa, ma to swoje plusy i minusy, ale chlory SĄ no kurFa bardzo specyficzne
... i mają SPECYFICZNY zapach. Jednemu to "jebie" drugiemu to "pchnie" a trzeci to w sumie nawet nie wie co smyra, w ciulu ma zapachy, szczypanie czy uboki
=> byle by porobiło...
możę szanownemu koledze
Sort nowy testowałam zaraz po wjeździe, działał tak jak chlor miał działać.
Na zapachu się specjalnie nie skupiałam, bo z regÓły po prostu chlor dla mnie śmierdzi.
ale - nie nie śmierdział kocimi sikami. Przyjemny nie był, ale to nie to.
to tylko teoria, bez urazy, i się nie obrażaj z przewrażliwenia na zejściu...
może nos masz już tak przeorany że receptory "mówią do Ciebie" że to tak jebie bo już przeginasz? wziąłeś to pod uwagę?
Sądzać po tym jak jeszcze dało się z Tobą
może po prostu czas trochę zwolnić? i nie traktuj tego jak atak. Ale jeśli chodzi o obecny sort szanownego Escobar
- jest dla mnie topowym sortem, działa jak 3CMC, i ŚMIERDZI sobie jak 3CMC a jak kto określa ten zapach to już bardziej indywidualna sprawa. Dla mnie topka krajowa.
pozdrawiam serdecznie
bez spiny
31.12.2025, 20:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2025, 20:51 przez Forsik1910.)
Paka za aktywnosc doszła,szybkosc 6+,pakowanie 5-,zwarzone na szalce 10,64g z torbą czyli 10g bez torby jest,to sie ceni .Moj sort nie pachnie kocimi żwirkami,nie usypia wręcz przeciwnie dobrze pobudza,nie zamula.150mg robi robote taka jaka chce,nie trzeba walic 0,4g na strzała.Sort jest dobry i mozna smiało pobierac go
,dodam ze przewaza tutaj speed czyli tak jak lubie i jak powinno byc. 8.5/10
Nie jest to pol strony recki ale kiedys pisalo sie krotkie recki i takie wystarczaly
![[Obrazek: IMG-20251231-202942331-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/ycHHScZn/IMG-20251231-202942331-HDR.jpg)
![[Obrazek: IMG-20251231-164140268-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/4R4pNj2Z/IMG-20251231-164140268-HDR.jpg)
Dzięki esco i ekipie za tak mily prezent dla forsika i lefka, zycze wam Happy New Yers.
,dodam ze przewaza tutaj speed czyli tak jak lubie i jak powinno byc. 8.5/10Nie jest to pol strony recki ale kiedys pisalo sie krotkie recki i takie wystarczaly
![[Obrazek: IMG-20251231-202942331-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/ycHHScZn/IMG-20251231-202942331-HDR.jpg)
![[Obrazek: IMG-20251231-164140268-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/4R4pNj2Z/IMG-20251231-164140268-HDR.jpg)
Dzięki esco i ekipie za tak mily prezent dla forsika i lefka, zycze wam Happy New Yers.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Ja moge,bardzo chętnie wpadłbym w dupka.*** samochodem.
Kurwa wiem jak pachnie prawilne cmc i mmc a jak koci żwir xD od smart szopow brałem kryształy i wiem jak ma to wyglądać pachnieć i kopać xF a nie kurwa strucie escobar na pw nawet tyle dni nie odpisał więc odpuszczam klucenie się.
Opinia 5 osób chujowe i za darmo nikt tego jie chce dalej podtrzymana. Miłego nowego roku
Jak taka chuj nią od escobara nawet przyszła to odpuszczam ćpanie rc szkoda kasy
Opinia 5 osób chujowe i za darmo nikt tego jie chce dalej podtrzymana. Miłego nowego roku
Jak taka chuj nią od escobara nawet przyszła to odpuszczam ćpanie rc szkoda kasy
31.12.2025, 21:20
Takie hujowe a pewnie zeżarles juz calosc
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
01.01.2026, 14:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2026, 14:57 przez Drako Malfoy.)
A przypadkiem to co wstawił Blade12 i Forsik1910 to nie są dwa różne sorty?
Jeden drobniejszy o bardziej przeźroczystym wyglądzie a drugi większe kamienie i bardziej mleczny (ten co opisywał raczej szatan) ja zobaczę jaki mam w domu bo nie miałem zbytnio czasu i wstawię zdjęcia.
Nie od dzisiaj wiadomo że u escobara co magazyn to inny batch może być. Ktoś nowy bo się skończył ktoś stary bo jescze został.
Blade12 swoja droga czaicie że w tym samym momencie zamówiłem od esco i HL 3cmc i te od HL jest jakieś tłustawe a ten tłuszcz jebie normalnie jak sperma zleżała 3 dniowa albo wspomniany wyżej koci żwirek lub szczyn po prostu.
Jeden drobniejszy o bardziej przeźroczystym wyglądzie a drugi większe kamienie i bardziej mleczny (ten co opisywał raczej szatan) ja zobaczę jaki mam w domu bo nie miałem zbytnio czasu i wstawię zdjęcia.
Nie od dzisiaj wiadomo że u escobara co magazyn to inny batch może być. Ktoś nowy bo się skończył ktoś stary bo jescze został.
Blade12 swoja droga czaicie że w tym samym momencie zamówiłem od esco i HL 3cmc i te od HL jest jakieś tłustawe a ten tłuszcz jebie normalnie jak sperma zleżała 3 dniowa albo wspomniany wyżej koci żwirek lub szczyn po prostu.
Be objective and honest.
@"JureKiler" wydaje mi się że to to samo tylko że on właśnie dostał drobne kryształy a ja duże ale ten sort bardzo dobry 150-200mg robi mocno przewaga speeda chęć do porobienia czegoś libido UP nie śmierdzi niczym jest bezwonny
Maniek napisał 01.01.2026, 16:34:
Bo to jest ten sam sort. Wystarczy obejrzeć zdjęcie Forsika w przybliżeniu i porównać wygląd tych największych kryształów.
Bo to jest ten sam sort. Wystarczy obejrzeć zdjęcie Forsika w przybliżeniu i porównać wygląd tych największych kryształów.
01.01.2026, 15:39
No i właśnie takiego 3cmc oczekuje, mocne wejście, agresywny rudy i clearhead.
Ja na dniach bede miał pione cmc to też nie omieszkam podzielić się foteczka, recenzje również skrobne. Bardzo, ale to bardzo długo nie zarlem cmc więc liczę na jakiś efekt turbo dizajn
Ja na dniach bede miał pione cmc to też nie omieszkam podzielić się foteczka, recenzje również skrobne. Bardzo, ale to bardzo długo nie zarlem cmc więc liczę na jakiś efekt turbo dizajn

![[Obrazek: IMG20251205100113.jpg]](https://i.ibb.co/Y7QyvM4Z/IMG20251205100113.jpg)

działanie typowe dla 3 cmc, nie ma co sie zbytnio rozpisywać, prawilne 3 cmc