Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB
26.02.2023, 20:46
W Polsce nie oplaca sie V tego brac, bo ludzie tu w wiekszosci nie rozumieja dzialania. Nie dziala sniff, wejscie do 2h. Kto chce tyle czekac? A jak rozumieja, to wiedza, ze 10g wystarczy na dluzej niz jedna noc - jak 10g cmc. A dla V liczy sie ciaglosc zamowien. Szkoda.
YOUR ATTORNEY
dokladnie Benek, polska to kraj chlorami plynacy
szkoda, ze esco wycofal z oferty APB, ale nie dziwie sie mu
a co do dostepnosci - kazdy sklep na zachodzie, jak to Pudzilla wspomnial, posiada w swoim arsenale benzofurany
od siebie moge polecic lekkergana i profesora (czy jakos tak, nie pamietam nazw xD)
lekker czy profesor maja benzofurany, wysylka do pl jakos 15€ kosztuje, ale wiadomo, ze ceny zachodnie, takze trzeba sie wykosztowac za chociazby MAPB
szkoda, ze esco wycofal z oferty APB, ale nie dziwie sie mu
a co do dostepnosci - kazdy sklep na zachodzie, jak to Pudzilla wspomnial, posiada w swoim arsenale benzofurany
od siebie moge polecic lekkergana i profesora (czy jakos tak, nie pamietam nazw xD)
lekker czy profesor maja benzofurany, wysylka do pl jakos 15€ kosztuje, ale wiadomo, ze ceny zachodnie, takze trzeba sie wykosztowac za chociazby MAPB
02.05.2023, 08:55
Bardzo fajna substancja jedna z moich ulubionych jeśli ktoś poleca jakiś sklep będę wdzieczna
16.08.2023, 00:06
@"Mrs.Darkness" ja polecam Designer-Chems zawsze od nich zamawiam 2-fma i biorę sampla 6-apb.
16.08.2023, 08:01
@"olancucki" na mnie oraz dwóch ziomków to 6apb od designer nie podziałało za rewelacjnie, sampel 0.6 zarzucony na 3 osoby po równo po 200mg nie wywołał praktycznie żadnych efektów, ale to może dlatego że wcześniej wyciągaliśmy fdck od niego i mieliśmy już konkretny młyn w bani, to było rok temu jeszcze jak kontakt z designer i reshipy były na bardzo dobrym poziomie że nie trzeba było się upominać tak jak teraz ma to miejsce patrząc na ich wątek główny
ProducentRC mi wpadły dwie paczki ale tylko za jedną otrzymałem reshipa, drugiego nie probowalem uzyskać.
Ale za to dostałem od nich kilka razy ekstra.
Ale za to dostałem od nich kilka razy ekstra.