Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pred***r.c***
15.02.2023, 19:09
Pisałem do niego i się zdziwiłem, że w 24h była odpowiedź na maila. Czyli kontakt jest ale jak z pakami ? to już nie wiem, dawno od kosmity nic nie brałem...
15.02.2023, 19:53
Ogólnie macie tyle pewniaków a wy dalej lecicie do vendora z selective scamem... Powodzenia może 50% rakiet dojście, a o reship się dogadać graniczy z cudem
25.03.2023, 20:47
nie wiem jak mozna tam zamawiac ale sa ludzie na dopku co tam nabijaja im postyy.
jaki sens wplacac i czekac laskawie tydzien moze ci odpisze czy wyslal czy nie wyslal .
zazwyczaj wysyla...ale chuy wie kiedy mu sie zachce
jaki sens wplacac i czekac laskawie tydzien moze ci odpisze czy wyslal czy nie wyslal .
zazwyczaj wysyla...ale chuy wie kiedy mu sie zachce
14.05.2023, 08:11
Są ludzie, którzy tam zamawiają albo jakieś wynalazki od chińczyka typu bu, Cu, sru już nie wspomnę o walkarzu sandheavens.
14.05.2023, 18:44
ze ktokolwiek z tego forum jeszcze zamawia od pedalow pokroju sandala czy pedaltora to jest dla mnie kuriozalne zjawisko, jestescie masochistami z za duza iloscia gotowki? zapraszam na pw, wysle wam make za 70zl/g
przynajmniej cos dostaniecie w tej zajebanej paczce xdddd
przynajmniej cos dostaniecie w tej zajebanej paczce xdddd