Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
06.05.2022, 13:16
(05.05.2022, 17:40)Maniek napisał(a): Tak, moim zdaniem powinniśmy przedłużyć termin trwania konkursu i tak będzie, bo tak jak napisałem wcześniej - jest zbyt dużo leniuchów na forum i nie chce im się poświęcić kilka minut na zrobienie jakiejś fajnej koszulki, stąd mało nadesłanych prac
P.S. Ja jakby co swoje koszulki wrzuciłem tutaj jedynie w celu rozruszania konkursu
i dobrze Maniek
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
07.05.2022, 14:14
Oczywiście koszulki muszą być swojego autorstwa bez edycji obrazków z internetu?
07.05.2022, 15:06
Jeżeli dany obraz nie narusza praw autorskich jakiegoś jegomościa, to można go oczywiście użyć.
10.05.2022, 15:41
Niestety konkurs musimy przedłużyć o 2 tygodnie, bo jest zbyt mało prac do wyboru. Rozumiem z czego się to bierze, bo duża część użytkowników woli pisać posty i dostać nagrody za aktywność, niż poświęcić kilka chwil na zrobienie koszulki. Szkoda, ale tak to wygląda.
10.05.2022, 15:49
Wystarczy przewinąć strony i zobaczyć, że nie ma nawet 10 koszulek nadających się do oceny...
Gdyby "wyłączyć" konkurs za aktywność, to jestem w 100% pewny, że prac byłoby sporo.
Gdyby "wyłączyć" konkurs za aktywność, to jestem w 100% pewny, że prac byłoby sporo.
10.05.2022, 16:01
gdyby na glownej widnial jakis kolorowy odnosnik do tego konkursu, widoczny dla kazdego jak slonce z ziemii, to jestem w 99% pewny, ze prac byloby wiecej
10.05.2022, 16:04
To też jest jeden z powodów, ale nie łudźmy się, że to by przyniosło jakiś ogromny pozytywny skutek w postaci wysypu prac... Nawet najbardziej aktywni userzy, albo tacy, którzy deklarowali, że chętnie coś zrobią nic nie zrobili.
Muszę to zgłosić technikowi.
Muszę to zgłosić technikowi.
10.05.2022, 16:26
To może jakiś konkurs który będzie dotyczył prac zrobionych u nas, na przykład dotyczących jakiś potraw albo drinków, nie każdy ma zdolności żeby zrobić taką koszulkę ale na przykad ma zdolności kulinarne lub barmańskie. Rozumiem że przydały by się jakieś koszulki odnośnie strony dopal ale może w przyszłości będzie więcej użytkowników żeby móc wybrać naprawdę jakieś ciekawe projekty