Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moje kamyki
15.09.2024, 00:41
Mariolka bądź grzeczną dziewczynką i połóż się dziś spać. XD Jeszcze trochę to mam się tu rozćpasz. XD
A tak na serio to zazdroszczę tak małej tolerki tobie gram starcza na tyle godzin a mi? Mi by starczyło na 4 -5 kresek. Baw się i korzystaj z życia dopóki możesz.
Sniffiarz97 Czemu niby na klatce schodowej ma walić? XDD
Sniffiarz97 Wątpię żeby na klatce schowej pizgała temat. Zresztą kto normalny o zdrowym rozumie tak robi? Zapewnie ma taki parapet w domu nie każdy ma od razu plastikowe.
A tak na serio to zazdroszczę tak małej tolerki tobie gram starcza na tyle godzin a mi? Mi by starczyło na 4 -5 kresek. Baw się i korzystaj z życia dopóki możesz.
Sniffiarz97 Czemu niby na klatce schodowej ma walić? XDD
Sniffiarz97 Wątpię żeby na klatce schowej pizgała temat. Zresztą kto normalny o zdrowym rozumie tak robi? Zapewnie ma taki parapet w domu nie każdy ma od razu plastikowe.
15.09.2024, 10:53
Ty Walisz te kreski na klatce schodowej?
Tam gdzie kruszy te kamyki to wygląda jak schody albo parapet na klatce schodowej, ja takie widziałem i skojarzyło mi się xd
Może w drodze do domu już musiała bo.mieszka na 10 piętrze żeby mieć siły xd
Tam gdzie kruszy te kamyki to wygląda jak schody albo parapet na klatce schodowej, ja takie widziałem i skojarzyło mi się xd
Może w drodze do domu już musiała bo.mieszka na 10 piętrze żeby mieć siły xd
22.09.2024, 23:59
Nie wiem co to jest chociaż fakt bardzo podobne. To od ziomka z osiedla ja to biorę. Nie probowałam jeszcze nigdy prawdziwego 3cmc wiec nie mam porównania
23.09.2024, 04:32
Jestem po całej nocy snifowana wpadli jeszcze znajomi i dowiezli a na 6 do pracy a jest 5:32