Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oksykodon
24.09.2024, 19:03
jak pierwszy raz waliłem oksy to zajebałem całego 80mg do tego 2 xany 2mg i skończyło sie odciną na kilka ładnych godzin
27.09.2024, 02:34
Oxy z benzo. I to na pierwszy raz. Pal sześć że to żadna zabawa ale człowieku, mogłeś się nie obudzić.
27.09.2024, 13:56
Selekcja naturalna, jak ktoś na pierwszy raz bierze 80 mg to nie trzeba sie tutaj duzo zastanawiać. xD
Siema przyjaciele 💪
Dziś pierwszy raz skosztowałem OxyDolor 40mg, tabletkę podzieliłem na pół i popijam piwko, czekając na załadunek 🥰 Planuję posiedzieć gdzieś do godziny 1-2, bo jutro praca.
Moja oxa została jedynie przecięta na pół, po czym cała połowa poszła do żołądka bez rozrabiania. Ile może się to ładować? Czy to git dawka na początek z mocnymi opio? 😀 Ps. Jestem po 3mg clomazepamu, ale bez obaw o to, na benzodiazepiny mam tolerancję jak bydlak 🐮
Nie wiem czy mogę to tutaj pisać, ale mam do tego bardzo dobry dostęp(nie tylko oxy). Jakby ktoś coś...
Ps. Najważniejsze: ile się to ładuje?
Dziś pierwszy raz skosztowałem OxyDolor 40mg, tabletkę podzieliłem na pół i popijam piwko, czekając na załadunek 🥰 Planuję posiedzieć gdzieś do godziny 1-2, bo jutro praca.
Moja oxa została jedynie przecięta na pół, po czym cała połowa poszła do żołądka bez rozrabiania. Ile może się to ładować? Czy to git dawka na początek z mocnymi opio? 😀 Ps. Jestem po 3mg clomazepamu, ale bez obaw o to, na benzodiazepiny mam tolerancję jak bydlak 🐮
Nie wiem czy mogę to tutaj pisać, ale mam do tego bardzo dobry dostęp(nie tylko oxy). Jakby ktoś coś...
Ps. Najważniejsze: ile się to ładuje?
04.10.2024, 22:24
05.10.2024, 11:20