Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
01.12.2024, 23:13
(01.12.2024, 16:14)Szatan69 napisał(a): Na ktoś zdjęcie aktualnego sortu? Każdy ma takie przezroczyste?
https://dopal.org/showthread.php?tid=11&...#pid116542
02.12.2024, 11:04
Jedno co mogę powiedzieć na pewno, lepszy od poprzedniego sortu ale to bardziej subtelna różnica która jednak się bardzo czuję.
Przyjęte 150mg oral
Standardowy czas ładowania mniej więcej jak dla mnie, jako że porównywałem dwa sorty to na tym miał być koniec, oczywiście odruch bez warunkowy pojawił się w momencie logowania i zwyczajnie dociagnalem połowę tego co brałem w bombce, ale na tym akurat już był koniec odnośnie mefa, całkiem przyjemne 1.5h łącznie.
Odnośnie tego sortu, idźcie na Wikipedię poczytać bo generalnie 1:1
To nie jest Recenzja
Przyjęte 150mg oral
Standardowy czas ładowania mniej więcej jak dla mnie, jako że porównywałem dwa sorty to na tym miał być koniec, oczywiście odruch bez warunkowy pojawił się w momencie logowania i zwyczajnie dociagnalem połowę tego co brałem w bombce, ale na tym akurat już był koniec odnośnie mefa, całkiem przyjemne 1.5h łącznie.
Odnośnie tego sortu, idźcie na Wikipedię poczytać bo generalnie 1:1
To nie jest Recenzja
02.12.2024, 18:27
(02.12.2024, 11:04)Epsiakos napisał(a): Jedno co mogę powiedzieć na pewno, lepszy od poprzedniego sortu ale to bardziej subtelna różnica która jednak się bardzo czuję.
...
o czym dokładnie mówisz, pisząc "subtelna różnica" ... chodzi o moc ? wejście? poziom eufo? czy długość działania?
wiadomo, że to będzie zależne od miliarda czynników i osobliwości każdego użytkownika z osobna... ale ciekawa jestem co miałeś na myśli
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Wczoraj, 18:15
Jest eufo takie zamulajace w kanape czy jak by rusch ze wszystkie jest piekne i wszystko jest super jak byś boga za stopki złapał?
Bede miał pewnie juz niedługo i zastanawiam się czy nadaje się do posiedzenia wśród ludzi na imprezę?
Bede miał pewnie juz niedługo i zastanawiam się czy nadaje się do posiedzenia wśród ludzi na imprezę?
11 godzin(y) temu
(Wczoraj, 18:15)Szatan69 napisał(a): Jest eufo takie zamulajace w kanape czy jak by rusch ze wszystkie jest piekne i wszystko jest super jak byś boga za stopki złapał?
Jest serotoninowe eufo, ale nie wgniata w tapczan. Fajnie się rozmawia, fajnie wódkę z ekipą popija.