Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Wczoraj, 13:11
(Wczoraj, 10:36)JureKiler napisał(a): Mój szczur już po testach określił to jako czystą stymulację że znikoma euforią testowane nohal jak i oral
- poprzedniego sortu nie testował.
- to nie jest recenzja.
No to powinien przerwę zrobić od wszelakiej maści cmc/mmc z uwagi na tolerancję.
Nie mam w zwyczaju kłamać i teraz jest nie inaczej, wiarygodność moich słów potwierdził Ciemnoksieznik tak poza tym i dodam że akurat 4mmc jem bardzo ale to bardzo rzadko, cmc nie ruszam.
Ostatni raz mefedron miałem na początku zeszłego miesiąca, z czego osobiście zjadlem 2g.
Euforia przy aplikacji per sniff będzie żadna jeżeli mówimy o tej serotoninowego, jak już to dopaminowe co jest widoczne po dobrym nastroju i chęci kontaktu bądź przebywania w grupie.
Przy aplikacji oralnej brak euforii serotoninowej jest nie możliwe przy tej substancji jak i 3mmc i 4/3cmc, zapewne była bardzo znikoma co by sugerowało tylko niskie pokłady jej w organizmie.
4MMC działa inaczej w zależności od drogi przyjęcia, ale żeby dać nam "pizdę" to musi mieć jeszcze co uwolnić z naszego organizmu.
Dopaminy nie da nam więcej niż to możliwe z uwagi na konstrukcję organizmu, dlatego często można zażywać speedy/stimy.
Serotonina natomiast uwalniana jest w dużych ilościach oraz o różnym stężeniu.
Mam nadzieję że wyjaśniłem
Wczoraj, 13:51
Przede wszystkim nie mylmy euforii dopaminowej... Tzw. Rushu, związanego z systemem nagrody...z ta serotoninową... Empatogennym stanem uczucia miłości i jedności ;-) bo to są 2 różne kwestie!