Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
28.11.2025, 12:07
(28.11.2025, 06:16)piotrkolo12345 napisał(a): U mnie od wtorku cisza nawet na maile nie odpisuja
Poniedziałek i wtorek wymieniłem 2 maile w godzinach w których zawsze pracują bez żadnego problemu. Może piszesz jakieś durnoty? Zamawiałeś kiedyś u escobara? Jak nie to spróbuj to cie szybko przyedukuje jak trafisz na tego ciśnieniowego
Be objective and honest.
28.11.2025, 13:50
Pisze zwiezle i na temat ale wystarczy odpisać że wszystko okej lub że chwilowy przestój , ale też jak większość jestem niecierpliwy
Zrobiłem zamówienie początkiem tygodnia, w środku tygodnia już była do odbioru. Żadnych maili wszystko zrobione przez stronę.
mega espres a nawet mi się nie spieszyło bo to i tak z myślą dopiero o świętach, typowy detal
mega espres a nawet mi się nie spieszyło bo to i tak z myślą dopiero o świętach, typowy detal
28.11.2025, 15:30
mialem rano pisac do piotrka kolesia ze chyba cos zle robi ale sie powstrzymalerm
po 1 pisz z temp pisali ze problemy z privnote jakies
po 2 przeczytaj regulamin sklepu bo sie wierzyc nie chce ze kontaktu niema,juz wiem czemu na cebulce niektorych niema spam spam spam spam spam spam
po 1 pisz z temp pisali ze problemy z privnote jakies
po 2 przeczytaj regulamin sklepu bo sie wierzyc nie chce ze kontaktu niema,juz wiem czemu na cebulce niektorych niema spam spam spam spam spam spam
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
02.12.2025, 10:32
Podbijam pytanie Tym razem co do gołębi w Polsce
- czy ktoś w tym tygodniu odebrał? Bo teraz i ja mam chujowy kontakt wczoraj nie dostałem odpowiedzi i naturalnie obawiam się zamawiać.
- czy ktoś w tym tygodniu odebrał? Bo teraz i ja mam chujowy kontakt wczoraj nie dostałem odpowiedzi i naturalnie obawiam się zamawiać.
Be objective and honest.
johnnowak a zamawiałeś coś?
- Piszesz przez temp.pm / privnote?
Nie prosisz o darmowe paczki/sample?
Nie piszesz głupot?
Ja osobiście miałem kontakt w niedziele wieczorem i chciałem złożyć zamówienie ale ze wczoraj nie dostałem odpowiedzi to wolę się wstrzymać. Aż wszystko będzie w porządku
Bo planowałem większe zamówienie : /
Nie piszesz głupot?
Ja osobiście miałem kontakt w niedziele wieczorem i chciałem złożyć zamówienie ale ze wczoraj nie dostałem odpowiedzi to wolę się wstrzymać. Aż wszystko będzie w porządku
Be objective and honest.
02.12.2025, 10:57
(02.12.2025, 10:45)JureKiler napisał(a): johnnowak a zamawiałeś coś?
Nie piszesz głupot?
Zamawiałem mailowo jak nie działał sklep.potem miałem potwierdzenie mailem. wiadomości pisałem temp i privnote.Ostatnia odpowiedź privnote .
Czekam cierpliwie nadal...