Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
10.12.2025, 23:25
Kolejna paka dotarła.Wszystko w porządku.Bhp na wysokim poziomie jak zwykle....
Dzięki High-Life ...
Dzięki High-Life ...
Wczoraj, 16:40
Znowu jakieś problemy i opóźnienia, standard. DLA WSZYSTKICH NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, NIE ZAMAWIAJCIE TUTAJ NICZEGO. TO JAKIES ZARTY, CALY CZAS JAKIES PROBLEMY. NATOMIAST KIEDY SIE O TYM PISZE TO GRUPA 3-4 ZJE***ÓW ZACZYNA TŁUMACZENIE "VENDORA" I WYMYŚLA, ZE NIE MOZESZ SIE O NIC ZAPYTQC I MASZ CZEKAC NA LITOSCIWEGO "VENDORA" KTORY WYSLE PACZKE. Na moje nieszczęście zamówiłem we wtorek nie wchodzac tutaj i znowu dupa.
Polcam Chem**trum z dopka, jakość dużo lepsza i wysyłka expres
Wczoraj, 18:56
Może po ostanich problemach ze stoną mają kolejkę, ruszcie głową, i możę chwile będzie wolniej aby tą kolejke rozłądować. Kiedyś zamawiałem było szybko, dzisiaj odebrałem pake, było wolniej, ale nadal wszytko ok, dzięki za zielonego bonusa
Wczoraj, 19:32
(Wczoraj, 16:40)Babajaga napisał(a): Znowu jakieś problemy i opóźnienia, standard. DLA WSZYSTKICH NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, NIE ZAMAWIAJCIE TUTAJ NICZEGO. TO JAKIES ZARTY, CALY CZAS JAKIES PROBLEMY. NATOMIAST KIEDY SIE O TYM PISZE TO GRUPA 3-4 ZJE***ÓW ZACZYNA TŁUMACZENIE "VENDORA" I WYMYŚLA, ZE NIE MOZESZ SIE O NIC ZAPYTQC I MASZ CZEKAC NA LITOSCIWEGO "VENDORA" KTORY WYSLE PACZKE. Na moje nieszczęście zamówiłem we wtorek nie wchodzac tutaj i znowu dupa.
Nie zgadzam się z tą krytyką, chociaż muszę przyznać – to ja byłem tu ostatnio **najbardziej wściekły** z powodu opóźnień!
Jednak uważam, że dostawca (vendor) ciężko pracuje i wykonuje świetną robotę. Czasami zdarzają się opóźnienia i problemy, to normalne w tej branży.
**Osobiście uważam, że tak agresywna krytyka, pojawiająca się teraz, może być próbą zdyskredytowania Vendora przez konkurencję.**
Ja również miałem problem podczas ataku DDoS, kiedy cała branża zmagała się z trudnościami.
Mimo to, po tygodniu otrzymałem zwrot pieniędzy, co pokazuje ich rzetelność. Od tamtej pory korzystam ze specjalnej, indywidualnej dostawy i moje ostatnie zamówienie dotarło perfekcyjnie.
Bądźmy cierpliwi, to zaufana firma, a paczki zawsze docierają.
Doceniajmy ich wysiłek, zamiast tylko krytykować!
Sincerely & Best regards
Wczoraj, 20:22
najwiekszy hejterzy teraz zachwalają i bronią xD za 3 dni bedom pisac exit scam hipokryci,nie juro wiadomo
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
Wczoraj, 21:02
Babajaga
Sugerowałbym stosować bardziej konstruktywny ton wypowiedzi, bo w ten sposób ani nie da się prowadzić dialogu z Forumowiczami, ani z Vendorem. Ergo Twój post chuja osiąga, oprócz jakiejś formy rozładowania emocji, ale długoterminowo nic nie zyskujesz (a potencjalnie szkodzisz sobie w trakcie jakiś negocjacji ze sklepem / wiarygodności jako recenzent).
Sugerowałbym stosować bardziej konstruktywny ton wypowiedzi, bo w ten sposób ani nie da się prowadzić dialogu z Forumowiczami, ani z Vendorem. Ergo Twój post chuja osiąga, oprócz jakiejś formy rozładowania emocji, ale długoterminowo nic nie zyskujesz (a potencjalnie szkodzisz sobie w trakcie jakiś negocjacji ze sklepem / wiarygodności jako recenzent).
(Wczoraj, 20:22)Forsik1910 napisał(a): najwiekszy hejterzy teraz zachwalają i bronią xD za 3 dni bedom pisac exit scam hipokryci,nie juro wiadomo
Nie jestem żadnym hipokrytą, po prostu mówię o własnych doświadczeniach.
**Z problemem związanym z atakiem DDoS czekałem cały tydzień, zanim w ogóle napisałem tutaj na forum – nie 3 dni.**
Otrzymałem zwrot pieniędzy, a teraz mam specjalne dostawy, które przychodzą perfekcyjnie.
Moja opinia jest szczera i opiera się na faktach, a nie na nastrojach..‼️🧑🔬
Sincerely & Best regards
1 godzinę temu
cwelcentrum xD wez sie czlowieku zastanow zanim polecisz komukolwiek kupowanie w sergiuszshopach, jak tam nawet swoich potrafia okradac xD