Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
12.12.2025, 18:56
Może po ostanich problemach ze stoną mają kolejkę, ruszcie głową, i możę chwile będzie wolniej aby tą kolejke rozłądować. Kiedyś zamawiałem było szybko, dzisiaj odebrałem pake, było wolniej, ale nadal wszytko ok, dzięki za zielonego bonusa
12.12.2025, 19:32
(12.12.2025, 16:40)Babajaga napisał(a): Znowu jakieś problemy i opóźnienia, standard. DLA WSZYSTKICH NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, NIE ZAMAWIAJCIE TUTAJ NICZEGO. TO JAKIES ZARTY, CALY CZAS JAKIES PROBLEMY. NATOMIAST KIEDY SIE O TYM PISZE TO GRUPA 3-4 ZJE***ÓW ZACZYNA TŁUMACZENIE "VENDORA" I WYMYŚLA, ZE NIE MOZESZ SIE O NIC ZAPYTQC I MASZ CZEKAC NA LITOSCIWEGO "VENDORA" KTORY WYSLE PACZKE. Na moje nieszczęście zamówiłem we wtorek nie wchodzac tutaj i znowu dupa.
Polcam Chem**trum z dopka, jakość dużo lepsza i wysyłka expres
Nie zgadzam się z tą krytyką, chociaż muszę przyznać – to ja byłem tu ostatnio **najbardziej wściekły** z powodu opóźnień!
Jednak uważam, że dostawca (vendor) ciężko pracuje i wykonuje świetną robotę. Czasami zdarzają się opóźnienia i problemy, to normalne w tej branży.
**Osobiście uważam, że tak agresywna krytyka, pojawiająca się teraz, może być próbą zdyskredytowania Vendora przez konkurencję.**
Ja również miałem problem podczas ataku DDoS, kiedy cała branża zmagała się z trudnościami.
Mimo to, po tygodniu otrzymałem zwrot pieniędzy, co pokazuje ich rzetelność. Od tamtej pory korzystam ze specjalnej, indywidualnej dostawy i moje ostatnie zamówienie dotarło perfekcyjnie.
Bądźmy cierpliwi, to zaufana firma, a paczki zawsze docierają.
Doceniajmy ich wysiłek, zamiast tylko krytykować!
Sincerely & Best regards
12.12.2025, 20:22
najwiekszy hejterzy teraz zachwalają i bronią xD za 3 dni bedom pisac exit scam hipokryci,nie juro wiadomo
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
12.12.2025, 21:02
Babajaga
Sugerowałbym stosować bardziej konstruktywny ton wypowiedzi, bo w ten sposób ani nie da się prowadzić dialogu z Forumowiczami, ani z Vendorem. Ergo Twój post chuja osiąga, oprócz jakiejś formy rozładowania emocji, ale długoterminowo nic nie zyskujesz (a potencjalnie szkodzisz sobie w trakcie jakiś negocjacji ze sklepem / wiarygodności jako recenzent).
Sugerowałbym stosować bardziej konstruktywny ton wypowiedzi, bo w ten sposób ani nie da się prowadzić dialogu z Forumowiczami, ani z Vendorem. Ergo Twój post chuja osiąga, oprócz jakiejś formy rozładowania emocji, ale długoterminowo nic nie zyskujesz (a potencjalnie szkodzisz sobie w trakcie jakiś negocjacji ze sklepem / wiarygodności jako recenzent).
(12.12.2025, 20:22)Forsik1910 napisał(a): najwiekszy hejterzy teraz zachwalają i bronią xD za 3 dni bedom pisac exit scam hipokryci,nie juro wiadomo
Nie jestem żadnym hipokrytą, po prostu mówię o własnych doświadczeniach.
**Z problemem związanym z atakiem DDoS czekałem cały tydzień, zanim w ogóle napisałem tutaj na forum – nie 3 dni.**
Otrzymałem zwrot pieniędzy, a teraz mam specjalne dostawy, które przychodzą perfekcyjnie.
Moja opinia jest szczera i opiera się na faktach, a nie na nastrojach..‼️🧑🔬
Sincerely & Best regards
5 godzin(y) temu
cwelcentrum xD wez sie czlowieku zastanow zanim polecisz komukolwiek kupowanie w sergiuszshopach, jak tam nawet swoich potrafia okradac xD
3 godzin(y) temu
(12.12.2025, 16:40)Babajaga napisał(a): Znowu jakieś problemy i opóźnienia, standard. DLA WSZYSTKICH NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, NIE ZAMAWIAJCIE TUTAJ NICZEGO. TO JAKIES ZARTY, CALY CZAS JAKIES PROBLEMY. NATOMIAST KIEDY SIE O TYM PISZE TO GRUPA 3-4 ZJE***ÓW ZACZYNA TŁUMACZENIE "VENDORA" I WYMYŚLA, ZE NIE MOZESZ SIE O NIC ZAPYTQC I MASZ CZEKAC NA LITOSCIWEGO "VENDORA" KTORY WYSLE PACZKE. Na moje nieszczęście zamówiłem we wtorek nie wchodzac tutaj i znowu dupa.
Polcam Chem**trum z dopka, jakość dużo lepsza i wysyłka expres
a idź pan w chuj ze sklepami sergiusza
wysyłka expres
człowieku po chuj zamawiasz u High-LifeMarket skoro za każdym razem ci coś nie pasuje?? jak nie pasuje mi jakiś sklep to zmieniam na inny, kurwa proste jak jebanie
42 minut(y) temu
Ja już kilka razy zamawiałem tydzień wcześniej i było Max do piątku w tu zamówione pon a dalej nie ma ale poniedziałek niedaleko