Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
16.12.2024, 13:48
kot_kreskowy
To są objawy, jakbyś zjadł coś kaustycznego, opis pasuje bardziej do „kreta” niż to „mefa”.
Coś się przypadkiem tam dostało? Pozostają same domysły, opis jest fatalny, patrząc na efekty.
Pierwszy raz w życiu coś takiego słyszę, a już „parę lat” znam branżę...
To są objawy, jakbyś zjadł coś kaustycznego, opis pasuje bardziej do „kreta” niż to „mefa”.
Coś się przypadkiem tam dostało? Pozostają same domysły, opis jest fatalny, patrząc na efekty.
Pierwszy raz w życiu coś takiego słyszę, a już „parę lat” znam branżę...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.12.2024, 14:49
Oj biedny kotek ,
Zejdźcie z niego niech się kuruje ...
Pogłaskajmy go delikatnie myślami po grzbiecie i nie drażnijmy go.
Przeinstalowanie systemu nie pykło z
Chloro na Bromo i tyle w temacie bo przecież Bajcur testy uczuleniowe napewno robił 😂
Zejdźcie z niego niech się kuruje ...
Pogłaskajmy go delikatnie myślami po grzbiecie i nie drażnijmy go.
Przeinstalowanie systemu nie pykło z
Chloro na Bromo i tyle w temacie bo przecież Bajcur testy uczuleniowe napewno robił 😂
16.12.2024, 14:53
WielebnyLTM Bronić go nie będę bo nie wiem czy robił uczuleniówke czy też nie, ale stany zapalne czy ropa tak od razu się nie zbierze to dopiero faktycznie może wyjść na drugi dzień. Więc myślę, że nawet i próba uczuleniowa by nic nie dała skoro pojawiło się tu na drugi dzień.
16.12.2024, 15:38
kot_kreskowy
Nie bardzo cię rozumiem, mówię, że opis przypomina rzeczywiście coś, by było kaustycznego.
Piszę, że może coś się przypadkiem dostało (nie mówię, że tobie) do wora.
No chyba że sugerujesz, że cała partia od @„Escobar” była tym okraszona „czymś żrącym”, w co bardzo wątpię, gdyż tylko ty to opisałeś, chyba że są inni poszkodowani…?
Jak jest NEP i 4 MMC, to zamawiam praktycznie co tydzień pakiety i takiej sytuacji jak opisałeś nigdy nie miałem, ludzie od mnie, co się stołują większych liczbach niż ja też nawet takiej wzmianki nie dali.
Chyba, że masz inne przesłanie do forumowiczów to pisz wpsost o co chodzi, bo odniosłem się bezpośrednio do tego co napisałeś.
Nie bardzo cię rozumiem, mówię, że opis przypomina rzeczywiście coś, by było kaustycznego.
Piszę, że może coś się przypadkiem dostało (nie mówię, że tobie) do wora.
No chyba że sugerujesz, że cała partia od @„Escobar” była tym okraszona „czymś żrącym”, w co bardzo wątpię, gdyż tylko ty to opisałeś, chyba że są inni poszkodowani…?
Jak jest NEP i 4 MMC, to zamawiam praktycznie co tydzień pakiety i takiej sytuacji jak opisałeś nigdy nie miałem, ludzie od mnie, co się stołują większych liczbach niż ja też nawet takiej wzmianki nie dali.
Chyba, że masz inne przesłanie do forumowiczów to pisz wpsost o co chodzi, bo odniosłem się bezpośrednio do tego co napisałeś.
16.12.2024, 15:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2024, 16:09 przez Lifeisbrutal.)
Czeslawo Afer nie robię z tego powodu, ale no zmagam się aktualnie z tym samym problem co kot miał. Oczywiście nie mam do nikogo pretensji, żali bo zażywając takie środki mam świadomość, że są one żrące w jakimś stopniu i skutki uboczne mogą wystąpić.
Ogólnie jeśli chodzi o profil działania mefa to pierwsza klasa jedynie u mnie jakieś tam uboki się pojawiły. Ale nie ma co rozpaczać, do wesela się zagoi.
Ogólnie jeśli chodzi o profil działania mefa to pierwsza klasa jedynie u mnie jakieś tam uboki się pojawiły. Ale nie ma co rozpaczać, do wesela się zagoi.
Lifeisbrutal
To przykra sprawa, najlepiej, żeby w temacie odniósł się Escobar bo po co domysły itp.
Taka sytuacja co pisaliście nigdy mi się nie przydarzyła, ale to nie oznacza oczywiście, że ją wykluczam z potencjalnych.
To przykra sprawa, najlepiej, żeby w temacie odniósł się Escobar bo po co domysły itp.
Taka sytuacja co pisaliście nigdy mi się nie przydarzyła, ale to nie oznacza oczywiście, że ją wykluczam z potencjalnych.
16.12.2024, 16:14
Czeslawo Ale po co? Przecież vendor nie zawinił niczemu, a tym bardziej nie siedzi w sorcie żeby wiedzieć co po nim będzie. Serio ja afer nie chce robić z tego powodu ani nic. Tak jak wspomniałem sort pod względem mocy, działania jest świetny. A to, że wystąpiły u mnie jakieś skutki uboczne to mogę mieć pretensje tylko do siebie przecież nikt mi na siłę tego nie wciskał, mogłem też zrobić uczuleniówke, której nie zrobiłem bo uważałem, że jest niepotrzebna skoro nigdy mi nic takiego nie było po żadnym odczynniku. Także Escobar nie ma z czego się tłumaczyć, więc nie mieszajmy go w to
Lifeisbrutal
Sądzisz, że to afera by była? Escobar to konkretny gość, który na pewno by to jakoś ogarnął, żeby było ok.
Bo skoro Ty i kot_kreskowy sygnalizujecie to z zamiarem ostrzeżenia tak, dobrze rozumie, czy inaczej?
Przykładowo mam ten sort co Wy, robię „uczuleniówkę”, ale czekam nie 20 min, a przykładowo 120 min i wtedy oceniam, że ma to, co Wy lub zaprzeczam, to jedyne logiczne postępowanie, no chyba że z góry odstawić na półkę ?!
Sądzisz, że to afera by była? Escobar to konkretny gość, który na pewno by to jakoś ogarnął, żeby było ok.
Bo skoro Ty i kot_kreskowy sygnalizujecie to z zamiarem ostrzeżenia tak, dobrze rozumie, czy inaczej?
Przykładowo mam ten sort co Wy, robię „uczuleniówkę”, ale czekam nie 20 min, a przykładowo 120 min i wtedy oceniam, że ma to, co Wy lub zaprzeczam, to jedyne logiczne postępowanie, no chyba że z góry odstawić na półkę ?!
16.12.2024, 16:28
Ja z powodu kociego ostrzeżenia zamówiłem u konkurencji mimo tego, że wcześniej deklarowałem zamawianie tylko u patrona.
Warto zbadać sprawę i popieram Czeslawo za drążenie tematu.
Lifeisbrutal a Ty nie mówiłeś czasem, że po prostu się pogryzłeś?
Warto zbadać sprawę i popieram Czeslawo za drążenie tematu.
Lifeisbrutal a Ty nie mówiłeś czasem, że po prostu się pogryzłeś?
-ˋˏ✄┈┈┈┈