Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
6 godzin(y) temu
JureKiler to ludzie beda plakac, ze zamowili chwile przed informacja albo ze sie boja, ze exit i spam pokroju "kurwa gdzie ta paczka juz 4 dni czekam"
najlepiej to nic nie mowic, bo cisnieniowcom sie do rozumow nie przemowi, a kazdy ogarniety bedzie czekal az dojdzie i sprawe wyjasni na mailu, a nie tak jak czesc osob tutaj - krzykacze xD
najlepiej to nic nie mowic, bo cisnieniowcom sie do rozumow nie przemowi, a kazdy ogarniety bedzie czekal az dojdzie i sprawe wyjasni na mailu, a nie tak jak czesc osob tutaj - krzykacze xD
4 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez piotrkolo12345.)
( 7 godzin(y) temu)High-LifeMarket napisał(a): Forum rozgrzane do czerwoności widzę. Nie po to przez ostatni rok - tak, rok już minął - pracowaliśmy nad budowaniem naszej marki, żeby teraz od tak robić exit scam, nie wiem jak długo byśmy musieli opóźniać wysyłkę, żeby to nam się bardziej opłacało względem normalnej sprzedaży.
Po ostatnich perypetiach jakie mieliśmy przez ataki na naszą stronę, oraz innych kwestiach jakie się napatoczyły w międzyczasie, nasz zespół pracował ciężko, żeby po pierwsze, zabezpieczyć łańcuch dostaw, po drugie - zabezpieczenie strony, po trzecie - usprawnienie logistyki zamówień.
To nie jest takie hop siup, a informowanie klientów o przyczynach/czasie opóźnień jest po prostu trudne z racji na specyfikę tego czym się zajmujemy.
Zmiany wizualne na naszej stronie zostały odłożone na drugi plan - ciągłość operacji miała zdecydowany priorytet.
A teraz dla osłodzenia atmosfery - Promocja!
Do końca roku, każde zamówienie 2CMC zostanie podwojone!
Zmienią się również na lepsze ceny Amfetaminy, nawet do 25% obniżki!
Nasze THC również otrzymało aktualizację - podział na ładne i duże kwiaty - Skittles outdoor, oraz Popcorn, czyli mniejsze kwiaty, w bardzo atrakcyjnej cenie.
Sam klasyczny Skittles również otrzymał dużą aktualizację ceny!
Zapraszamy do zakupów, polecamy się spieszyć i patrzeć na kalendarz aby zdążyć przed okresem świąteczno-noworocznym.
Widzę problemy macie ale chyba pierwsze pączki to powinny iść pierwsze , a co do okresu świątecznego to też tak ma być że zam w pon a tu lipa i dopiero dojdzie za 2 tyg piwinniscie DHL paczkomaty prowadzić mi tam paka zawsze na 2 dzień a z aktualnym niewiadomo . Wysłałem maila dostałem tylko odpowiedź że niewiadomo kiedy bd . Sorki ale mam trochę nerwy dziś bo weekend do bani a miało być. Tak pięknie high nie gniewaj się ale sama prawdę pisze z mojego pkt widzenia
3 godzin(y) temu
o takich osobach wlasnie mowie - skoro dostales odpowiedz na mailu, to po co ci jeszcze produkowanie sie na forum? 3 razy gleboki wdech i wydech, bo piszesz szybciej niz myslisz, zero skladni - przeredaguj bo chuj wi o co ci chodzi, oprocz tego ze paczki nie dostales jeszcze xd