Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - per rectum
12.02.2026, 16:52
(09.02.2026, 23:57)tomnook napisał(a): Jak spróbujecie i traficie poprawnie to zrozumiecie o czym mówię
Najlepsze są do tego strzykawki 1 ml aczkolwiek w zależności od towaru możliwe że trzeba to rozdzielić na parę strzałów żeby nie poparzyć sobię dupska (szczególnie tak jest z 3-CMC). Polecam wziąść sobie coś typu kieliszek i odmierzyć przegotowaną wodę - nie cały 1ml, trzeba pamiętać że towar też dodaje objętości.
Z tego co gdzieś wyczytałem przy stymulantach nie powinno używać się ciepłej/gorącej wody - nie mam pojęcia czemu, mam nadzieje że ktoś rozjaśni ocb.
Strzykawke po użyciu zutylizować.
Jak ktoś twierdzi że to pedalskie to może jakieś kompleksy, ja swojego ciała się nie boje i mam wszystko co najlepsze z oralu i sniffa, bez czekania długo na start
kto lubi anal, ten doceni ta metodę aplikacji. nie straszcie poparzeniem. jeśli rozpuścisz dawkę w 1 ml nie będzie poparzeń. przynajmniej ja nie doświadczyłem. trojki rozpuszczają się fajnie. 4m gorzej ale tez da rade. innych substancji ta droga nie aplikowałem. nie bojcie się eksperymentować ;-)
12.02.2026, 18:29
Lubienie analu oznacza automatycznie, że ktoś lubi mieć w dupie różne rurki, przedmioty, czy płyny?
Zapytam, którejś ze swoich przyszłych niedoszłych, czy rurka w dupie, podniecałaby je tak samo, jak przyordzenie... Dam Ci znać, miłośniku analu.
Zapytam, którejś ze swoich przyszłych niedoszłych, czy rurka w dupie, podniecałaby je tak samo, jak przyordzenie... Dam Ci znać, miłośniku analu.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
23.02.2026, 13:14
Ale wiecie, że można wsypać sprzęt pod napleta i tak uzbrojonym zaatakować dupsko?
To tylko przykład, koledze chodziło o uatrakcyjnienie seksu analnego wariaty 🙃
To tylko przykład, koledze chodziło o uatrakcyjnienie seksu analnego wariaty 🙃
23.02.2026, 13:32
Ja tylko lekko ironizuje - co kto lubi.
Ktoś chyba już wspominał o tym patencie z dragami pod napletkiem. Chyba ktoś mówił o tego typu zabawach na NEP-ie, jeżeli pamięć mnie nie myli.
Ktoś chyba już wspominał o tym patencie z dragami pod napletkiem. Chyba ktoś mówił o tego typu zabawach na NEP-ie, jeżeli pamięć mnie nie myli.
Zresztą, co tu dużo gadać, pokazuję i objaśniam bo widzę że Konrad z Kurwiarzem to tylko na misjonarza a dragi tylko nosem xd
CO TO KURWA JEST?
![[Obrazek: Screenshot-20260223-132905-Chrome.jpg]](https://i.ibb.co/zhgQhb82/Screenshot-20260223-132905-Chrome.jpg)
Bo jeśli myślicie, że powstało to celem zaglądania do dupy to gratuluję ignorancji
Ludzie lubią naprawdę przeróżne sporty ekstremalne w łóżku.
Konrad Curze
Tak, to ja testowałem tak chyba wszystko co tu latało.
CO TO KURWA JEST?
![[Obrazek: Screenshot-20260223-132905-Chrome.jpg]](https://i.ibb.co/zhgQhb82/Screenshot-20260223-132905-Chrome.jpg)
Bo jeśli myślicie, że powstało to celem zaglądania do dupy to gratuluję ignorancji

Ludzie lubią naprawdę przeróżne sporty ekstremalne w łóżku.
Konrad Curze
Tak, to ja testowałem tak chyba wszystko co tu latało.
23.02.2026, 14:08
O takich ustrojstwach nie słyszałem... Lecz spokojnie Koteł świadom jest różnorodności gustów i guścików związanych z seksem, a w których się lubuję pozostanie przemilczane.