Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rc**ystal*.co*
09.04.2023, 10:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2023, 10:50 przez voice.of.voiceless.)
a to po prawej dostal moj kaskaderz wzial setke i tak ugryzlo splyw i nic, mini speed cos pod analog hexa tylko ze o wiele słabiej, ale kolejna setka nie poprawia, potem kolejna tak co godzine aż do 0.5 i podtrzymuje stan początkowy.
zostalo mi to gowno, ja testowac "?" nie bede, a tester powiedzial ze szkoda nosa na to gówno
0/10
Rccrystals and what right now?
a ugryzlo i po splywie przestalo gryzc, jakby tynk walił
09.04.2023, 11:44
Tego właśnie chciałem uniknąć niezapisując się na te czajna-sample.
Wkurwienia nosa i samego siebie.
I niech nikt nawet nie próbuje tekstów o darowanym kurwa koniu, bo jedyne co chińczyk mógł tu podarować to rozstrój żołądka i rozwolnienie.
Rccrystals
Naprawdę chcecie takim gównem handlować?
Weź te smocze rzygowiny spuść w kiblu albo wyślij to hurtem do swoich ruskich komunistycznych przyjaciół. Może się kurwy potrują, to chociaż jeden pozytyw z tego będzie.
Jaki kurwa kraj - takie kurwa narkotyki😂
Wkurwienia nosa i samego siebie.
I niech nikt nawet nie próbuje tekstów o darowanym kurwa koniu, bo jedyne co chińczyk mógł tu podarować to rozstrój żołądka i rozwolnienie.
Rccrystals
Naprawdę chcecie takim gównem handlować?
Weź te smocze rzygowiny spuść w kiblu albo wyślij to hurtem do swoich ruskich komunistycznych przyjaciół. Może się kurwy potrują, to chociaż jeden pozytyw z tego będzie.
Jaki kurwa kraj - takie kurwa narkotyki😂
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.04.2023, 18:17
Hahaha to słuchajcie mojej historii...
Zrobiłem sobie dłuższe święta i wziąłem l4 od środy. W międzyczasie paka od ducha prawie 5g 3cmc, ponad 3g nepa solo przed kompem, tak czasem muszę się zajechac samotnie w domowym zaciszu. Pominę fakt, że nie śpię od poranka w/w dnia i wyglądam jak śmierć. Ale no wróćmy do tematu.
W piątek już byłem konkretnie wystrzelony, każdy wiedzial co jest grane nawet nie wychodziłem z pokoju. Nagle puka do mnie Mama z paczka otwarta i dwoma torbami od chińczyka, krótka a zarazem, treściwą wiązanka i parę ciepłych epitetów w moja stronę i wszystko poszło do pieca. Nie uwierzycie jak to się paliło, aż stałem tak z wyrazem twarzy wtf? Co to kurwa jest, uwierzcie czy nie ale ogień był po tym taki, że śmiałoby na rozpałkę się nadawało, aż w rurze dudnilo. Pominę fakt, czarnego dymu, smoły jakby się plastik jarał. Finalnie zajebiscie wyszło, niczego nie straciłem tylko szkoda tego przypału z Mamą.
Zrobiłem sobie dłuższe święta i wziąłem l4 od środy. W międzyczasie paka od ducha prawie 5g 3cmc, ponad 3g nepa solo przed kompem, tak czasem muszę się zajechac samotnie w domowym zaciszu. Pominę fakt, że nie śpię od poranka w/w dnia i wyglądam jak śmierć. Ale no wróćmy do tematu.
W piątek już byłem konkretnie wystrzelony, każdy wiedzial co jest grane nawet nie wychodziłem z pokoju. Nagle puka do mnie Mama z paczka otwarta i dwoma torbami od chińczyka, krótka a zarazem, treściwą wiązanka i parę ciepłych epitetów w moja stronę i wszystko poszło do pieca. Nie uwierzycie jak to się paliło, aż stałem tak z wyrazem twarzy wtf? Co to kurwa jest, uwierzcie czy nie ale ogień był po tym taki, że śmiałoby na rozpałkę się nadawało, aż w rurze dudnilo. Pominę fakt, czarnego dymu, smoły jakby się plastik jarał. Finalnie zajebiscie wyszło, niczego nie straciłem tylko szkoda tego przypału z Mamą.
09.04.2023, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2023, 19:32 przez voice.of.voiceless.)
nwm co to, ale jak płonie to stałym ogniem i wydziela bardzo chemiczny, zapach zgnilizny połączonej z rybką z prawoslazu,nie opisze tego bo pierwszy raz taki smrod czulem
09.04.2023, 20:59
Please note, that @"PUDZILLA" is not a random tester. He is credible and always objective. To defend yourself you need to provide molecular formulas of your stuff - to let us independently check how they behave.
YOUR ATTORNEY
10.04.2023, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.04.2023, 10:55 przez voice.of.voiceless.)
Rccrystals I have to tell you get out, in English or Mandarin? you ridiculed yourself man, sending inactive waste. Good thing I ordered strong antioxidants, because maybe my 3rd hand will grow. Bromazolam 1% activity, it's the other shit 0%, the guy who tested it was after alpha, and on the second day after re-dosing he said it was a placebo.
ILE RAZY MAM PISAC ZE TEN SKLEP JEST POWIAZANY Z DOPKIEM!?!??!?!?!
ILE RAZY MAM PISAC ZE TEN SKLEP JEST POWIAZANY Z DOPKIEM!?!??!?!?!
10.04.2023, 13:42
Ja nie mam nic więcej do powiedzenia po spróbowaniu tych próbek oprócz tego że ten sklep powinien być jak najszybciej stąd usunięty.
10.04.2023, 14:53
@"PUDZILLA"
No i co z tego, że mają reklamę na dopku? Przecież tam ma reklamę każdy chińczyk.
Chińczycy mają w dupie jakieś nasze wojenki, ich bardziej interesuje pozbycie się tego szitu i dolary za to.
No ale jak widać, nie pyknie im to i nic tego nie zmieni, nawet przepisy kucharza na to łajno.
Rccrystals
Z takim towarem nic nie zdziałasz. Szkoda twojego i naszego czasu.
Musisz się zaopatrzyć w normalne produkty, nie jakieś gówno typu BU KU czy inne SRU.
No i co z tego, że mają reklamę na dopku? Przecież tam ma reklamę każdy chińczyk.
Chińczycy mają w dupie jakieś nasze wojenki, ich bardziej interesuje pozbycie się tego szitu i dolary za to.
No ale jak widać, nie pyknie im to i nic tego nie zmieni, nawet przepisy kucharza na to łajno.
Rccrystals
Z takim towarem nic nie zdziałasz. Szkoda twojego i naszego czasu.
Musisz się zaopatrzyć w normalne produkty, nie jakieś gówno typu BU KU czy inne SRU.
NIE dla OPIO !!!