Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
(30.07.2024, 14:05)Czeslawo napisał(a): Napisze ktoś opinię/recenzję dotyczącą 4-CMC Deluxe. ?
CENA za 25g jest bardzo konkurencyjną, a jak z jakością ?
Proszę o możliwie "świeży" komentarz tych osób, które miały styczność z tym produktem naprawdę niedawno.
Czesiu, czekam na shipa. Sciury dadzą znać cóż to za cukiereczki
(30.07.2024, 14:05)Czeslawo napisał(a): Napisze ktoś opinię/recenzję dotyczącą 4-CMC Deluxe. ?
CENA za 25g jest bardzo konkurencyjną, a jak z jakością ?
Proszę o możliwie "świeży" komentarz tych osób, które miały styczność z tym produktem naprawdę niedawno.
Czesiu, czekam na shipa. Sciury dadzą znać cóż to za cukiereczki
05.08.2024, 10:41
Powiem tak ja tego nie waliłem! Tylko dla koleżki dalem. Wygląd duże brązowe dość twarde kryształy . Intensywny w kurwę zapach.
Kolegą spróbował i mówił że dawno takiego kozaka nie walił . Chęć na gadkę bez przerwy i coś podziałać. Myślę że temat wart uwagi bo koleżka to zbyt dużych przerw nie robi i wali często i go tak sponiewieralo. Postaram się jutro foto wrzucić .
Kolegą spróbował i mówił że dawno takiego kozaka nie walił . Chęć na gadkę bez przerwy i coś podziałać. Myślę że temat wart uwagi bo koleżka to zbyt dużych przerw nie robi i wali często i go tak sponiewieralo. Postaram się jutro foto wrzucić .
05.08.2024, 11:30
@"Johny981"
Brązowe?
Brązowy był CHOCO a DELUXE bardzo jasny był zawsze, czyżby coś się zmieniło?
Brązowe?
Brązowy był CHOCO a DELUXE bardzo jasny był zawsze, czyżby coś się zmieniło?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.08.2024, 11:51
kot_kreskowy nic się nie zmieniło, mam 4cmc delux i jest bialy. A 4cmc chocko jest brązowe. Tego chocko jeszcze nie jadlem, ale 4cmc delux jest kozak w chuj, mi to lepiej podeszło niż 3cmc ice, dłużej działanie. Przy sniff dziala lepiej niż oral, tzn lepsze działanie, pogadasz, coś porobisz, a jak oral to położysz się na łóżku i nie chce Ci się wstać, i sniff dwa, trzy razy i nos zajebane, ale te 4cmc jest zajebiste. Jak zajebalem 300 oral i 200 sniff to ledwo do domu doszedłem i obraz tak klatkowalo, dodatkowo szczena tak napierdala że cud że zębów nie zgubulem, ponad 2 godz działała ta dawka. Po 2 dniach zajebalem 200 do kapsuły i 100 sniff to działało ponad godzinę, ale jest ogień
05.08.2024, 14:50
Generalnie paka wpadla zapach mocny jak kiedyś przy zakupie 3 od kolekcjonera, jeszcze nie testowane. Wiecej drobnych kamyczkow i pyłu - w opisie na sklepie odwrotna informacje. Kolor Biały to nie jest, brązowy tez nie. Powiedziałym, ze delikatnie kremowy.
boro powiem ci tak często się nie zgadza są tylko kryształki, pyłu nie miałem. Raz jedynie dostałem że pół na pół były kamienie i kryształki. Jakość i cena jest bardzo dobra. Coś za coś.
Na stronie jest inny sort, a dostajesz inny
Na stronie jest inny sort, a dostajesz inny
...
Pewnie, ze tak. Jestem tego swiadomy, nie mam do nikogo pretensji. Zwrociłem uwage, ze info na stronie z deka odbiega od rzeczywistości. Mi czy to pył czy kamien jeden grzyb ale wiem, ze inym robi to roznice
Nie mam jak foty wstawic, paka wpadla pare dni temu. kamyczki wielkosci 1-3mm maks, pojedyncze wieksze moze z 5mm + pyłek/drobnica taka
(05.08.2024, 15:00)Lifeisbrutal napisał(a): boro Możesz wstawić zdjęcie?
Teraz w sensie czyli niedawno paka wpadła tak?
Nie mam jak foty wstawic, paka wpadla pare dni temu. kamyczki wielkosci 1-3mm maks, pojedyncze wieksze moze z 5mm + pyłek/drobnica taka
05.08.2024, 15:30
To zależy, w większości dostajesz kamloty.
A jak magazyn ma do odważania kilka gieta to przecież normalnym jest, że musi coś pokruszyć no bo jak, laserem ma to kurwa odciąć czy kataną jak samuraj???
😎
Nie wiem ile tego zamówiłeś, ale kupując 5 czy 10 gram nie spodziewaj się samych wielkich kamieni.
Dawać te opinie 😁
A jak magazyn ma do odważania kilka gieta to przecież normalnym jest, że musi coś pokruszyć no bo jak, laserem ma to kurwa odciąć czy kataną jak samuraj???
😎
Nie wiem ile tego zamówiłeś, ale kupując 5 czy 10 gram nie spodziewaj się samych wielkich kamieni.
Dawać te opinie 😁
NIE dla OPIO !!!