Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
16.08.2024, 16:45
KoneserTanichWin
Ja to zwija z kartki najlepsza xD a propo tego muszę kupić zeszyt bo już zwijek nie ma z czego robić xDD
Ostatnio zrobiłem sobie dwie zwijki z długopisów uciętych w odpowiednim miejscu.
Ja to zwija z kartki najlepsza xD a propo tego muszę kupić zeszyt bo już zwijek nie ma z czego robić xDD
Ostatnio zrobiłem sobie dwie zwijki z długopisów uciętych w odpowiednim miejscu.
16.08.2024, 22:16
A tam zwija z kartki, kiedyś w desperacji robiłem zwije z papierowych biletów intercity ale musiałem co kilka lin wymieniać bo zaczynały przemakać od nosa
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
16.08.2024, 22:56
Zwijki? Serio kurwa?
Amatorzy...
Przecież sniffera można zrobić z czegokolwiek.
Z długopisa, kawałka rurki czy nawet wężyka gumowego.
Plusy jakie niesie korzystanie ze sniffera:
- oszczędzasz środowisko(zwijki z zeszytu)
- nie narażasz siebie na bakterie (zwijki z banknotów)
- sniffer można umyć po każdym użyciu
Po tym jak walę ponad rok tylko ze sniffera to zwijki uważam za gówno i chujostwo.
W dodatku obrzydliwe chujostwo.
Bleee
Amatorzy...
Przecież sniffera można zrobić z czegokolwiek.
Z długopisa, kawałka rurki czy nawet wężyka gumowego.
Plusy jakie niesie korzystanie ze sniffera:
- oszczędzasz środowisko(zwijki z zeszytu)
- nie narażasz siebie na bakterie (zwijki z banknotów)
- sniffer można umyć po każdym użyciu
Po tym jak walę ponad rok tylko ze sniffera to zwijki uważam za gówno i chujostwo.
W dodatku obrzydliwe chujostwo.
Bleee
Metamorfoza
17.08.2024, 11:13
Dlatego będę trzymał się tej słomki, zastanawiałem się nad kupieniem takiego metalowego odkurzacza jako zabawki jednak
kot_kreskowy Z duchem czasu być może, z samym duchem bym nie chciał iść bo chuj wie gdzie go teraz prowadzą
kot_kreskowy Z duchem czasu być może, z samym duchem bym nie chciał iść bo chuj wie gdzie go teraz prowadzą
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
19.08.2024, 12:41
Na wyjściu temacik przygotowany w plastikowych tubkach takich jak LOBO te różowe pokazywał i zazwyczaj słomka jak do drinków przecięta . W ostateczności jak nie ma nic lepszego pod ręką to banknot , paragon lub coś co nadaje się do zwinięcia .
19.08.2024, 13:32
Używacie jakiś ciekawych gadżetów do przechowywania i aplikacji? Czasem w necie widzę ciekawe zabawki ale nie wiem jak to wyglada w praktyce .
Np taki Royal box (snuff box) używał ktoś ?
Miałem kiedyś snuffer taki metalowy aplikator ale nie polecam.
Co do schowków np zapalniczka z otwieranym dnem albo plastikowa rozkręcana bateria R14 😅
Np taki Royal box (snuff box) używał ktoś ?
Miałem kiedyś snuffer taki metalowy aplikator ale nie polecam.
Co do schowków np zapalniczka z otwieranym dnem albo plastikowa rozkręcana bateria R14 😅