Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
06.12.2024, 13:38
No i kot zrobił porządki forumowe, jeszcze aby niech paka wylądowała i czeszemy; recki napiszę z jarania, nepa i może jakiegoś gratisu (jeśli dostanę)
06.12.2024, 14:13
kot_kreskowy
Mnie przypominać nie musisz, wszystko w swoim czasie, ilość recenzji, które napisałem na tym forum to liczone jest w dziesiątkach, a może i setkach.
Nie wrzucam wszystkiego na warsztat w jeden dzień, aby napisać opinie, to gówno warta opinia.
Robię break min. 3-4 dni, aby coś ktoś wyniósł z tej opinii, i to jest mało, ale zawsze to jakaś przerwa, dlatego aby coś w marę wiarygodne ocenić to, co robię to, czyli min. przyzwoitości dla neuroprzekaźników.
Mnie przypominać nie musisz, wszystko w swoim czasie, ilość recenzji, które napisałem na tym forum to liczone jest w dziesiątkach, a może i setkach.
Nie wrzucam wszystkiego na warsztat w jeden dzień, aby napisać opinie, to gówno warta opinia.
Robię break min. 3-4 dni, aby coś ktoś wyniósł z tej opinii, i to jest mało, ale zawsze to jakaś przerwa, dlatego aby coś w marę wiarygodne ocenić to, co robię to, czyli min. przyzwoitości dla neuroprzekaźników.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.12.2024, 14:13
(06.12.2024, 12:32)dzwudziesty napisał(a): kot_kreskowy nie. Moja paczka została skrojona i vendor to zrozumial. Ja sobie zamówiłem palonko i tylko to zrecenzuje.
Ps. Nie każdy ma Czas, chęci i nie każdy wrzuć wszystko naraz. Między bmc, a 4mmc powinno być min.miesiac przerwy aby recenzja była miarodajna.
Dokładnie.
Każdy kto zrecenzuje wszystko dzień po dniu nie powinien już dostać nigdy sampli, bo jego opinia jest niemiarodajna.
06.12.2024, 14:21
O tym samym pisalem wczesiej tylko troche inaczej to bralem w slowa. Potrzebna jest sekcja osob, ktora wpierdala na umor wszysko i nom stop .
06.12.2024, 14:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 14:28 przez kot_kreskowy.)
Maniek / Epsiakos
Proszę zmienić termin w tym poście z 16 na 23 grudnia.
Nie mam już opcji edycji.
https://dopal.org/showthread.php?tid=493...#pid116958
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.12.2024, 14:43
(06.12.2024, 12:23)Epsiakos napisał(a): kot_kreskowy a powiedz mi z czego mam te recki napisać ? XD czekam na odzew odnośnie czy Nep będzie ten sam inaczej moja recka może równie dobrze być wyjebana do kosza przy zmianie sortu.
Dopiero nie dawno wrzuciłem na wstępne testy 3fcm które zamierzam może w ten weekend sprawdzic, gdybym się nie wymienił jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpadła, żeby było to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dostałem odczekać minimum 3 tygodnie.
Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo
Brawo Epsi... tez staram się dawać miarodajne opinie i nigdy nie testuje dwóch czy więcej substancji w tym samym tygodniu ( czy jak dla niektórych w tym samym nawet dniu ), zresztą nie bez powodu wzięłam tylko jedną substancję do testów aby recenzja była jak na ćpuna - rzetelna .
kusi mnie to 3FMC ale czekam aż niektóre szczury to przeżyją ...
NEPa pozostawiam zawodowcom, za bardzo wciąga... a moja głowa do takich rzeczy jest słaba więc się nie podejmuje tych testów.
Bo nie sztuka jest się ućpać, sztuką jest z tego ućpania wyciągnąć wnioski.
Szanuje podejście do tematu Epsiakos brawo.
mrrrrau
06.12.2024, 20:22
(06.12.2024, 14:28)kot_kreskowy napisał(a): Maniek / Epsiakos
No widzisz o tym mówię, żeby nie zawracać czterech liter moderacji, wprowadzić możliwość modyfikacji wydłużoną i również usunięcia i na nowo wstawienia prawidłowego, jak tu z data, a tak tu wisi pół dnia i się czeka, bo Oni zarobieni.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.12.2024, 14:03
kot_kreskowy niezbędne minimum spelnilem, następne będzie 3fmc ale to najwcześniej za jakieś dwa tygodnie.
Na recenzję 4mmc czekam nadal bo są niespójne informację, mdma raczej próbować na tą chwilę nie będe, bardzo mocno odczuwam uboki po wypłukaniu się z sero do cna.
To tak informacyjnie, peace
Na recenzję 4mmc czekam nadal bo są niespójne informację, mdma raczej próbować na tą chwilę nie będe, bardzo mocno odczuwam uboki po wypłukaniu się z sero do cna.
To tak informacyjnie, peace