Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
17.01.2025, 18:25
Moze jakis inny sort ale jak. Ja na dyszce tancowalem od sylwka do ok. 09.01 jeszcze grzdyla ostatniego przywalilem, ale to resztka, niemniej usredniajac przez 10 dni na dyszce a jedno jest pewne nie zalowalem sobie. Generalnie nie ma co narzekac, wole tysiac procent to niz jakies dziwne krysztaly po ktorych zwala jak Polska cala, a tutaj tylko kwestia przemeczenia fizycznego i hormonalnego co sie przeklada na lekka psychiczna agonię, ale nie ma co porównywać do tych 4-3-6 ence-pence w której rence. Amfa to amfa. Przynajmniej moim skromnym zdaniem.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
Nie pamiętam kiedy miałem zwalę oprócz tak jak mówisz zmęczenia fizycznego a 3,4 cmc i 3,4mmc to jedyne co biorę.
Widziałem kiedyś tabele szkodliwości i amfa była dużo bardziej szkodliwa niż mef. Tym bardziej że pewnie nie możesz spać po 2/3 dni i ważysz poniżej 70 kg bo nie masz apetytu po tym.
Widziałem kiedyś tabele szkodliwości i amfa była dużo bardziej szkodliwa niż mef. Tym bardziej że pewnie nie możesz spać po 2/3 dni i ważysz poniżej 70 kg bo nie masz apetytu po tym.
Be objective and honest.
18.01.2025, 23:35
"JureKiler@" To znaczy nie spać da radę długo i po tym i po tym. Nie wiem, być może według ksiąg amfa jest bardziej szkodliwa, ale moje subiektywne odczucie jest takie a nie inne, że psychicznie rozpieprza mnie kryształ pińcet procent bardziej. Dla sprostowania waze plus-minus 100kg, przed sylwkiem ważyłem dokładnie 103kg, a potem oczywiście spadło, ale o dziwo nie jakos duzo bo zjechałem do 97kg po 10 dniowym maratonie uśmiechu z jednym snem takim kilku godzinnym, a tak pizda ogień od pierwszego rzutu czyli 31 grudnia do 06.01 nie spałem nic czyli ok.160h bez snu, potem upadek po krzyżem narkomana, a potem jeszcze 3 dni juz na resztkach tym bardziej że musiałem pojsc do roboty i w miarę wyglądać i się zachowywać. Ps. Ja generalnie staram się wzglednie jeść mimo oczywistego braku apetytu choc nie mogę mówić o jadlowstrecie. Jakąś np. Kiełbaska wiejska taka nie sucha tylko na galaretce mniam mniam i potem zagryc jabłkiem żeby zgagi nie było no i przy okazji owoc jakiś zjeść, elektrolity, kreatyna i można jechać tydzień bez snu.
No, to taka litanie sobie opisałem bo nażarłem się babcinej skudexy czyli Trampka z jakąś tam dodatkowa substancja i lekko-srednie eufo mnie cisnie. Hłe hłe hłe, pozdrawiam.
No, to taka litanie sobie opisałem bo nażarłem się babcinej skudexy czyli Trampka z jakąś tam dodatkowa substancja i lekko-srednie eufo mnie cisnie. Hłe hłe hłe, pozdrawiam.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
🥇numer 1. na testy wleciała Amfetamina (sucha)
- 📨 Dostawa i kontakt:
-------------------------------------------------------
Dostawa jak i kontakt ze sklepem 10/10, zamawiałem tutaj Ketamine i czas lotu również express.
Poprzednie i te obecne sample również w tempie express przyleciały, na + informacje od vendora o czasie odbioru.
Pakowanie naprawdę dobre, unikalne, nie widziałem takiego już X czasu od kiedy delegal dopków był.
- 💬 Ocena produktu:
-------------------------------------------------------
Temat zaskakująco intensywny w zapachu, na pierwszy rzut oka widać że jest lekko wilgotny. Już po otwarciu opakowania czuć charakterystyczną woń.
Działanie po aplikacji 200mg oceniam na bardzo intensywne (spływ na gardle) jest również mocno intensywny.
Dla mnie do przepalenia papieroskiem idealnie, nie jest jakoś maksymalnie mocny choć dla niektórych może taki być.
Dorzutka aplikowana co 3-4h - też po +- 200mg, nie ma potrzeby ładować więcej.
Wiercenie mordą, językiem gwarantowane. Szczękościsk, nie polecam żucia gumy bo po 24/h będzie cała szczena boleć
Dobrze jest się zaopatrzyć w piwko, w połączeniu daje naprawdę fajny efekt.
Przy 4 dorzucie działanie speedujące na duży +, piwko zostało zaś na drugim planie a chęć do roboty ogromna, nie ma nawet czasu wypić.
W moim przypadku programowanie - strony, serwery czy gra w jakieś gierki.
Dawno nie miałem w rękach tak jakościowej fetki, to co lata na ulicy to się chowa przy niej.
Nie ma co więcej dodawać - działanie jak już mówiłem bardzo dobrej jakości produktu, nikt zamawiający nie pożałuje tego wyboru.
🔸 DZIAŁANIE PRODUKTU ➡ ★★★★★ / ★★★★★
🔸 DOSTAWA I KONTAKT ➡ ★★★★★ / ★★★★★
🔸 PAKOWANIE ➡ ★★★★★ / ★★★★★🔸 CENA ➡ ★★★★★ / ★★★★★ - 400zł/25g naprawdę dobra cena za opcję suchą.
Na pewno w najbliższym czasie zaopatrzę się tym specyfikiem, jeszcze do oceny mam opcję pasta i wtedy porównam oba produkty.
Na +, że można się dogadać ze sklepem w formie zamówienia (ilość-cena), zapytałem o sampla ADB-Butinaca dołączonego do zamówienia i nie było żadnego problemu, przy zamówieniu dorzucę go sobie aby wypróbować działanie. Fajnie gdyby za jakiś czas było dostępne 5F ADB, 5CL lub jakieś inne mocniejsze kanna, wtedy by było kozak.
* - na foto dołączonym nie jest widoczna pełna ilość jaką otrzymałem, foto zrobione po czasie bo poprzednie nie wyszło z latarką.
◼ Pozdro, Infuś