Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Opioidy - Ogólna dyskusja
03.09.2024, 12:42
Tramadol można łączyć z clonazepanem albo relanium?
Jakie proporcje?
Będę miał 1g czystego trampka.
Mam clony i rolki.
Ogólnie nie wale opio więc w opio jestem amatorem
Jakie proporcje?
Będę miał 1g czystego trampka.
Mam clony i rolki.
Ogólnie nie wale opio więc w opio jestem amatorem
03.09.2024, 13:33
03.09.2024, 13:48
Jedyne opio jakie szło w mix to kodeina z relanium do tego jakiś Browarek może trzy
Dla mnie bomba żadnego zagrożenia nie czułem ale nie polecam tego typu łączenia substancji .
Dla mnie bomba żadnego zagrożenia nie czułem ale nie polecam tego typu łączenia substancji .
03.09.2024, 15:10
UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze)
03.09.2024, 16:04
(03.09.2024, 15:10)daniel776 napisał(a): UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze)
Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem.
(03.09.2024, 16:04)Lifeisbrutal napisał(a): Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem.
wiadomo ze nie ma reguły
(03.09.2024, 18:20)GokuVegetaFist napisał(a): To spróbuję 2mg clona i 200mg trampka
jak nie masz jakiejs tolerki na klona to nie ładuje az tyle niepotrzebnie,plus powinno sie to jako "asekuracje" stosowac a nie podbicie,benzo+opio to złooo
04.09.2024, 16:47
No waliłem paczkę dziennie clona.
Teraz potrafię 2-4mg dziennie na spokojnie.
Ale już wszedłem na 10mg Relanium
Także tolerka jest wyrobiona ale staram się od jakiegos czasu trzymać niskich dawek
Teraz potrafię 2-4mg dziennie na spokojnie.
Ale już wszedłem na 10mg Relanium
Także tolerka jest wyrobiona ale staram się od jakiegos czasu trzymać niskich dawek
Ja to Wam zazdroszczę, że was trampek kopię . Na mnie to jakoś nie działa ale kiedyś zrobiłem głupotę robiąc ekstrat 100 tabs tych Kobo czy jak im tam z paracetamol.
Pozbylem się paracetamolu to miałem tam z 6g trampka wypiłem to ale później na belta mnie wzięło.
Część z tego weszła w krew bo usunąłem i taką fazę miałem.
Mniejsze dawki wgl nic 200mg 400 1g i ni chuja .
Za to kodeina jak najbardziej powyżej 720mg nie wziąłem.
Ps.
Poznałem gościa na terapii uzależnionego od alkoholu i pamiętam, że opowiadał mi jak pod wódkę wrzucał trampka i go to spidowalo.
To prawda ?
Tylko tak nie róbcie i nie patrzcie na moje dawkowanie bo ja to ja
Pozbylem się paracetamolu to miałem tam z 6g trampka wypiłem to ale później na belta mnie wzięło.
Część z tego weszła w krew bo usunąłem i taką fazę miałem.
Mniejsze dawki wgl nic 200mg 400 1g i ni chuja .
Za to kodeina jak najbardziej powyżej 720mg nie wziąłem.
Ps.
Poznałem gościa na terapii uzależnionego od alkoholu i pamiętam, że opowiadał mi jak pod wódkę wrzucał trampka i go to spidowalo.
To prawda ?
Tylko tak nie róbcie i nie patrzcie na moje dawkowanie bo ja to ja