Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oksykodon
09.10.2024, 16:50
Nie wiem, sprzedałem resztę opiowrakowi z roboty. Dla mnie to żadna faza walczyć z sobą aż nie usnę 😅 Może to i lepiej, bo nie wpierdole się w opio
11.11.2024, 22:22
Inferno Za zabawę masz 240mg oxy bez tolerki + benzo i alko, chuj wie co jeszcze? Ewidentnie przecież skończy jak voice.of.voiceless
DGEloV ja nie tykam takich rzeczy ;D
Ja już mowilem, dla mnie jeden narkotyk który by mógł zostać ale to tylko jeden ze wszystkich to wybrałbym kanna. Mnie te tramale wrażenia nie robiąz brałem tego kiedyś masę i sam się zastanawiałem po co.
Paktowski jakie 240mg oxy?
Benito pisał, że tabletkę 40mg przedzielił na pół. Zresztą posta już nie ma więc teraz można tylko spekulować.
Nie, nie uważam opio za zabawę.
Jak brałem tramale i masę tego to nie odczuwalem pozytywnych skutków rekreacyjnych choć ludzie mówili że byłem w nastroju euforycznym.? Zapomniałem jak to się mówi dokładnie.
Jeszcze apropo tych opio.
Ja nawet staram się unikać sklepów które mają takie rzeczy na stanie u siebie pomiędzy klefem a ketaminą na półce.
Przecież tego gówna cyclohloride co pisali tam chłopaki że to silniejsze 4 razy od fenta i właśnie Pudzilla to miał..
To jak rosyjska ruletka. Dołożysz przypadkiem 1mg więcej i już Cię nie ma na świecie.
No ale oxy+Benzo+alko to proszenie się. Odpukać..
A jeśli chodzi Ci o to, że jakiś user który zaczyna cokolwiek się dowiadywać w temacie RC i zobaczy że taki mix nie robi za bardzo wrażenia to będzie nastawiony do tej substancji bardziej otwarcie a załóżmy że też lubi wypić i czekając na gołębia walnał 7-8 piwek, znalazł Clonazepam jedna tabse i między piwami zarzucił.
Przychodzi to gówno a Ty czilerka i zarzucasz złoty strzał. Ał.
Mało jest różnych substancji, że ludzie muszą po ten fent i pochodne lecieć?
To jest serio aż takie zajebiste?, że za pomyłkę i zapłatę ceny życia - i tak człowiek to weźmie?
Żeby na 20-30 minut fazkę miec? Tak wyczytałem gdzieś. Więc walisz strzykawę i masz 2 opcje albo 20 minut fazy albo zgon. Opłacalne ryzyko
Ja już mowilem, dla mnie jeden narkotyk który by mógł zostać ale to tylko jeden ze wszystkich to wybrałbym kanna. Mnie te tramale wrażenia nie robiąz brałem tego kiedyś masę i sam się zastanawiałem po co.
Paktowski jakie 240mg oxy?
Benito pisał, że tabletkę 40mg przedzielił na pół. Zresztą posta już nie ma więc teraz można tylko spekulować.
Nie, nie uważam opio za zabawę.
Jak brałem tramale i masę tego to nie odczuwalem pozytywnych skutków rekreacyjnych choć ludzie mówili że byłem w nastroju euforycznym.? Zapomniałem jak to się mówi dokładnie.
Jeszcze apropo tych opio.
Ja nawet staram się unikać sklepów które mają takie rzeczy na stanie u siebie pomiędzy klefem a ketaminą na półce.
Przecież tego gówna cyclohloride co pisali tam chłopaki że to silniejsze 4 razy od fenta i właśnie Pudzilla to miał..
To jak rosyjska ruletka. Dołożysz przypadkiem 1mg więcej i już Cię nie ma na świecie.
No ale oxy+Benzo+alko to proszenie się. Odpukać..
A jeśli chodzi Ci o to, że jakiś user który zaczyna cokolwiek się dowiadywać w temacie RC i zobaczy że taki mix nie robi za bardzo wrażenia to będzie nastawiony do tej substancji bardziej otwarcie a załóżmy że też lubi wypić i czekając na gołębia walnał 7-8 piwek, znalazł Clonazepam jedna tabse i między piwami zarzucił.
Przychodzi to gówno a Ty czilerka i zarzucasz złoty strzał. Ał.
Mało jest różnych substancji, że ludzie muszą po ten fent i pochodne lecieć?
To jest serio aż takie zajebiste?, że za pomyłkę i zapłatę ceny życia - i tak człowiek to weźmie?
Żeby na 20-30 minut fazkę miec? Tak wyczytałem gdzieś. Więc walisz strzykawę i masz 2 opcje albo 20 minut fazy albo zgon. Opłacalne ryzyko
Inferno chłopak usunął posty, ale zobacz chat. Cytuję:
także kładę się spać, jak coś to żartuję xD
Benito
11.11 | 23:05
oxy 6x40mg bez tolerki, ksalol i 07 czystej.
Tabletka na pół była chwilę temu, ja mówię o tym co dziś oznajmił. Kontaktu brak
Jeśli nie miał nikogo obok to jestem pewien że już się do nas nie zaloguje
Zresztą też sam pisał że to świadome zakończenie życia i że wie że się nie obudzi. Proszę moderację o przywrócenie jego postów
także kładę się spać, jak coś to żartuję xD
Benito
11.11 | 23:05
oxy 6x40mg bez tolerki, ksalol i 07 czystej.
Tabletka na pół była chwilę temu, ja mówię o tym co dziś oznajmił. Kontaktu brak
Jeśli nie miał nikogo obok to jestem pewien że już się do nas nie zaloguje
Zresztą też sam pisał że to świadome zakończenie życia i że wie że się nie obudzi. Proszę moderację o przywrócenie jego postów
12.11.2024, 01:40
jwxzczec zyje
tak t o ceelowy zgon go bo nigsy opioc nie lubilem ale bardao milo \w polaczeniu z woda
rasie nie zobazcymy ale minii wszystko tak musialo stac sie
💊😉💪🙌
sie trzymjysa holllera jasna !
tak t o ceelowy zgon go bo nigsy opioc nie lubilem ale bardao milo \w polaczeniu z woda
rasie nie zobazcymy ale minii wszystko tak musialo stac sie
💊😉💪🙌
sie trzymjysa holllera jasna !