Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
24.07.2024, 11:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2024, 11:30 przez Lifeisbrutal.)
No to teraz u każdego stimiarza zagościł uśmiech na twarzy.
Dla każdego coś dobrego . 😀
Powerpolish Marihuany jeszcze by brakowało. A tak to nic więcej 🍀
Dla każdego coś dobrego . 😀
Powerpolish Marihuany jeszcze by brakowało. A tak to nic więcej 🍀
24.07.2024, 12:37
Lifeisbrutal są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek
(24.07.2024, 11:43)dzwudziesty napisał(a): Nep u Escobara o ja pierdole, ale się jaram
Widzisz czyli dobrze ci napisałem że nep będzie niedługo możliwe że nawet jutro oby tylko go bylo dużo hahah
Ps. Jak to pisales w luznym u escobara jak ktos ci powie gdzie nepa wyrwac bedziesz go nosił na rękach, zapraszam ponosić wujka Szyderce na raczkach hehe
(24.07.2024, 12:37)Powerpolish napisał(a): Lifeisbrutal są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek
Mam mery schowana 100g szatan jak skurwysyn fioletową nie gonie tego bo wola maczane. Ale niech leży jeść nie wolą ,a jak dobrze zabezpieczona mocy nie straci hehe
frogbullshop chuj ci w pizde komdonie jebany za wyjebanie ludzi, patrz teraz ruro jebana jak się będzie zarabiać hajs , a nie jakieś grosze pachole jebany. Ps. Wal bunkier na majorce i wąchaj knagi murzyna haha Escobar Szacunek za podejście do klienta obyś był z nami jak najdłużej i miał wszystko co tygryski kochają najbardziej. Apihp, apvp, nep i wiele innych. Pozdrawiam i trzymaj się jak najdłużej! A ta powyższa szmate niech los pokara i robi przysiady na kiju na komdonie u gadów.
Epsiakos napisał 24.07.2024, 13:03:
Rozumiem ze emocje, ale troche mniej wulgaryzmow jak cie moge prosic
Rozumiem ze emocje, ale troche mniej wulgaryzmow jak cie moge prosic
24.07.2024, 12:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2024, 12:55 przez Lifeisbrutal.)
(24.07.2024, 12:37)Powerpolish napisał(a): Lifeisbrutal są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek
Tak owszem są, ale większość woli naturalny susz. Nie mówię, że vapeny są złe bo nie są. Mam dojście do mj ale w małych ilościach co mnie nie cieszy. Dlatego fajnie jakby pojawiło się na magazynie.
24.07.2024, 13:20
No to trzeba będzie w końcu spróbować tego nepa, brałem raz w życiu, ale nie mam pewności, że to był nep, a nie jakaś podróba.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność