Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
21.04.2025, 22:58
Uważacie, że warto dopłacać za przesyłkę z ubezpieczeniem przy niewielkiej kwocie zamówienia? Często wpadają te paki?
I jak funkcjonuje ta wysyłka na paczkomat? Wysyłają z NL do PL, potem z PL na konkretny paczkomat i dopiero wtedy przychodzi tracking?
I jak funkcjonuje ta wysyłka na paczkomat? Wysyłają z NL do PL, potem z PL na konkretny paczkomat i dopiero wtedy przychodzi tracking?
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
M7G9O mi z 3 pak wpadla jedna i to bylo w 2022 roku a tam bylo 1g adb butinaca oraz DMT tabs
I nic, umozyli
A jesli chodzi o inpost to nic niewiem
(oczywiscie reship dostalem bo paka 17.95eur) - bez problemu
I nic, umozyli
A jesli chodzi o inpost to nic niewiem
(oczywiscie reship dostalem bo paka 17.95eur) - bez problemu
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
24.04.2025, 17:33
W tym sklepie zawsze przychodzi. Kiedyś mi przyszło zamowienie w dwóch paczkach. Myślałem że sie pomylili a następna paka przyszła dwa dni pozniej. Także spoko i można sie dogadać. Wkurwilem sie raz bo zamowilem trojke w krysztale a przyszla w pudrze i od tamtego czasu nie zamawiam a zamawiałem z 20 razy. Ubezpieczenie może być przydatne jak kolega wyżej powiedział, mogą sie pomylic wtedy nie będzie problemu z reshipem.
25.04.2025, 18:35
Wszystko już jasne.
Vendor kontaktowy, nie zostawia pytań bez odpowiedzi. Szybko odpisuje.
Jakby kto pytał. Tracking dostajecie od wyjścia paki z magazynu, a nie dopiero jak dotrze do PL.
Z paczkomatem dogadujecie się "na gębę" z wiadomych względów i takie info trzeba podać w notatkach do zamówienia. Warto potem podesłać do vendora numer zamówienia i dopytać czy wszystko dobrze zrozumieli. Nie robią problemu i wszystko wyjaśniają.
Z ciekawszych rzeczy, przy pierwszym zamówieniu ubezpieczenie macie w gratisie. Więc można wybierać opcję za 7.95.
Na tą chwilę mogę się o vendorze wyrazić tylko pozytywnie.
anxiety
Przy pomyłce ze strony sprzedawcy to podejrzewam, że nie trzeba mieć nawet ubezpieczenia, tylko wysłać im info, że dostałeś nie to, co trzeba.
Ubezpieczenie działa w następujący sposób: "If by any chance, your tracked order hasn’t arrived within 20 business days, you’ll qualify for a free reship."
Czyli jeżeli gołębia nie ma w ciągu 20 dni roboczych i tracking to potwierdza, to reshipują.
Vendor kontaktowy, nie zostawia pytań bez odpowiedzi. Szybko odpisuje.
Jakby kto pytał. Tracking dostajecie od wyjścia paki z magazynu, a nie dopiero jak dotrze do PL.
Z paczkomatem dogadujecie się "na gębę" z wiadomych względów i takie info trzeba podać w notatkach do zamówienia. Warto potem podesłać do vendora numer zamówienia i dopytać czy wszystko dobrze zrozumieli. Nie robią problemu i wszystko wyjaśniają.
Z ciekawszych rzeczy, przy pierwszym zamówieniu ubezpieczenie macie w gratisie. Więc można wybierać opcję za 7.95.
Na tą chwilę mogę się o vendorze wyrazić tylko pozytywnie.
anxiety
Przy pomyłce ze strony sprzedawcy to podejrzewam, że nie trzeba mieć nawet ubezpieczenia, tylko wysłać im info, że dostałeś nie to, co trzeba.
Ubezpieczenie działa w następujący sposób: "If by any chance, your tracked order hasn’t arrived within 20 business days, you’ll qualify for a free reship."
Czyli jeżeli gołębia nie ma w ciągu 20 dni roboczych i tracking to potwierdza, to reshipują.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym