Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
21.01.2026, 19:07
Ja zrobiłem zamówienie na początku zeszłego tygodnia i na razie cisza. W sobotę było potwierdzenie, że zamówienie jest w drodze, ale kodu nadal brak.
21.01.2026, 21:44
ja zamowilam swoje zamowionko z lakociami w niedzielke i na razie czekam na maila i na golebika jak doleci do golebnika golabek to dam wam znac kochani <3
22.01.2026, 13:24
Do mnie mail z potwierdzeniem zamówienia dotarł jak zwykle nocą.
Co do terminów, do których przyzwyczaił nas V, a raczej terminów, którymi "rozpieścił" nas V ... to szczerze jest to termin późniejszy niż zazwyczaj, bo poprzednie zamówienia miałem już fizycznie w ręku a w tym przypadku mam "dopiero" potwierdzenie, ale już nie ma co narzekać bo wszystko jest nadal szybko i sprawnie, a że kiedyś było szybciej... Ehhh ważne, że bezpiecznie dla każdej ze stron. A jak ktoś zamawia na ostatnią chwilę lub jest zbyt "nagrzany" to niech lepiej znajdzie sobie inne zajęcia umilające czas i tyle.
V jak zwykle daje radę i tyle.
Co do terminów, do których przyzwyczaił nas V, a raczej terminów, którymi "rozpieścił" nas V ... to szczerze jest to termin późniejszy niż zazwyczaj, bo poprzednie zamówienia miałem już fizycznie w ręku a w tym przypadku mam "dopiero" potwierdzenie, ale już nie ma co narzekać bo wszystko jest nadal szybko i sprawnie, a że kiedyś było szybciej... Ehhh ważne, że bezpiecznie dla każdej ze stron. A jak ktoś zamawia na ostatnią chwilę lub jest zbyt "nagrzany" to niech lepiej znajdzie sobie inne zajęcia umilające czas i tyle.
V jak zwykle daje radę i tyle.
22.01.2026, 14:40
Również czekam troszkę dłużej niż zazwyczaj. Tak jak pisał przedmówca - wystarczy nie zamawiać na ostatnią chwilę. Mam malutką nadzieję, że do weekendu gołąbek przyleci. Jak nie, to trudno, za tydzień też jest weekend.
22.01.2026, 15:16
Nie zeby cos ale strasznie duzy wysyp "swiezych" kont opisuje jeden i ten sam problem
22.01.2026, 15:34
Ja sie odnosnilem bardziej do tych co maja jeszcze krotszy staz od ciebie na forum
22.01.2026, 15:46
(22.01.2026, 15:34)Epsiakos napisał(a): Ja sie odnosnilem bardziej do tych co maja jeszcze krotszy staz od ciebie na forum
No i w sumie dobrze wychodzi, że jest jakiś ruch w temacie, bo jeżeli nowe konta mają na celu "siać ferment" to szybko dostają ripostę od użytkowników, którzy jednak cos zamówili u V a nie tylko fantazjują.
Jakość się jakoś obroni