Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Haha nie pytałem o sample równe zamówieniu
A no taki jest powód że chciałem wiedzieć co się dzieje z paczką skoro kurier je odebrał.
![[Obrazek: 1c1e7ca562bf0a0e9bfaa690f2bb47d5.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/1c1e7ca562bf0a0e9bfaa690f2bb47d5.jpg)
Widzisz.
Więc kurier leci w chuja albo kto?
Chodzi o piątek poprzedniego tygodnia.
A Ty Forsik1910 nie bądź taki mądry jak obdarty z tym zgadzaniem się bo sam czekasz
A no taki jest powód że chciałem wiedzieć co się dzieje z paczką skoro kurier je odebrał.
![[Obrazek: 1c1e7ca562bf0a0e9bfaa690f2bb47d5.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/1c1e7ca562bf0a0e9bfaa690f2bb47d5.jpg)
Widzisz.
Więc kurier leci w chuja albo kto?
Chodzi o piątek poprzedniego tygodnia.
A Ty Forsik1910 nie bądź taki mądry jak obdarty z tym zgadzaniem się bo sam czekasz
24.01.2026, 13:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2026, 13:48 przez Rweqerew333.)
Fidel lepiej żebyś nie udostępniał tutaj takich szczegółów dotyczących czasu dostawy.
24.01.2026, 14:08
Przecież to jest ogólnie dostępna informacja.
Zresztą napisałbym coś jeszcze ale wtedy byłoby to właśnie udostępnianie więc tego nie zrobię.
Napisałem tylko dlatego, że zostałem oszukany.
Jest to moje ostatnie zamówienie w tym sklepie.
Zresztą napisałbym coś jeszcze ale wtedy byłoby to właśnie udostępnianie więc tego nie zrobię.
Napisałem tylko dlatego, że zostałem oszukany.
Jest to moje ostatnie zamówienie w tym sklepie.
24.01.2026, 20:21
Pytanie
Czy paka zamówiona w niedzielę i potwierdzona w poniedziałek nie powinna budzić mojego zaniepokojenia, że jeszcze nie dotarła? Zawsze uwijali się w 2-3 dni.
Czy paka zamówiona w niedzielę i potwierdzona w poniedziałek nie powinna budzić mojego zaniepokojenia, że jeszcze nie dotarła? Zawsze uwijali się w 2-3 dni.
24.01.2026, 20:55
Przy każdym dłuższym opóźnieniu ta sama śpiewka w tematach.
Też mi się zdarzało siedzieć na ciśnieniu, ale ile można.
Szanse na przejęcie randomowej paczki są minimalne, szczególnie jeśli jest dobrze zapakowana.
Nic nie wskazuje na to, żeby z vendorem coś się działo, bo był aktywny.
Nie czyta po prostu maili z tytułem "co z moją paczką", tylko te z tytułem "zamówienie", bo prowadzi kurwa biznes i chce w ciągu tych kilku godzin zarobić jak najwięcej pieniędzy, a nie sprawdzać dlaczego kurier w waszym mieście w piątek się najebał zamiast rozwozić paczki.
Czy powinieneś się zatem martwić?
Też mi się zdarzało siedzieć na ciśnieniu, ale ile można.
Szanse na przejęcie randomowej paczki są minimalne, szczególnie jeśli jest dobrze zapakowana.
Nic nie wskazuje na to, żeby z vendorem coś się działo, bo był aktywny.
Nie czyta po prostu maili z tytułem "co z moją paczką", tylko te z tytułem "zamówienie", bo prowadzi kurwa biznes i chce w ciągu tych kilku godzin zarobić jak najwięcej pieniędzy, a nie sprawdzać dlaczego kurier w waszym mieście w piątek się najebał zamiast rozwozić paczki.
Czy powinieneś się zatem martwić?
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
24.01.2026, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2026, 21:20 przez Rweqerew333.)
doxyou jestem pewien, że jak jest nieaktywny to nie czyta nawet tych z tytułem "zamówienie". Po prostu go nie ma to nie odpisuje. Gdyby był to na pewno by odpisał cokolwiek. Nie demonizuj.
24.01.2026, 21:19
Komu Ty odpisujesz, mi czy Inferno?
Bo odnosisz się do tego co ja napisałem, a oznaczasz Inefrno XD.
Czego mam nie demonizować?
Akurat stawałem za vendorem w tej kwestii.
Mniej Nepa.
Może jakiś piracetam zamiast tego (dobry na pracę mózgu).
Bo odnosisz się do tego co ja napisałem, a oznaczasz Inefrno XD.
Czego mam nie demonizować?
Akurat stawałem za vendorem w tej kwestii.
Mniej Nepa.
Może jakiś piracetam zamiast tego (dobry na pracę mózgu).
24.01.2026, 21:30
Oj, zapomniałem że rozmawiam z "polaczkiem" dla którego każda rozmowa o tym, że ktoś zarabia jest z automatu interpretowana przez niego jako negatywny wydźwięk 
Ta rozmowa nie ma sensu, bo na tą chwilę będziesz mi odpisywał jakieś pierdy, żeby nabić sobie posty, więc jeśli chcesz się pospierać na argumenty to zapraszam na czat

Ta rozmowa nie ma sensu, bo na tą chwilę będziesz mi odpisywał jakieś pierdy, żeby nabić sobie posty, więc jeśli chcesz się pospierać na argumenty to zapraszam na czat
Doksiu co Ty gadasz w ogóle? Masz na moim screenie że paczki odebrane w piątek.
Piątek poprzedniego tygodnia.
Wczoraj minął równy tydzień i ani kodów ani paczek, co wszystkie pierdolneli?
Właśnie vendor aktywny a masz napisane jak byk.
W temacie w którym odpowiadał HL , że puder mają gadasz że jego ludzie będą coś robić z towarem, czekaj aż muszę zacytować to coś napisał.
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?
Piątek poprzedniego tygodnia.
Wczoraj minął równy tydzień i ani kodów ani paczek, co wszystkie pierdolneli?
Właśnie vendor aktywny a masz napisane jak byk.
W temacie w którym odpowiadał HL , że puder mają gadasz że jego ludzie będą coś robić z towarem, czekaj aż muszę zacytować to coś napisał.
(22.01.2026, 19:28)doxyou napisał(a): Nie wiem czy gdybym za darmo dostał ketona w pudrze, to bym go wciągnął, a tutaj jeszcze każą za to płacić(a jestem strasznie pazerną świnią).
Po prostu albo kupiliście produkt z dna dużego wora - bo był taniej.
Albo od chemika, który to pędził szybko, tanio i masowo - bo było taniej.
Albo faktycznie odpad z resztkami rozpuszczalnika - bo był taniej.
Nie przepadam za tym, jak ktoś próbuje mnie przycinać, a ewidentnie to robicie.
A strach pomyśleć jakie będą pomysły waszych pakowaczy na rozmnożenie produktu, o tym pewnie nikt z "zarządu" nie pomyślał?
A nie, czekaj.
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)