Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
24.01.2026, 21:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2026, 21:43 przez Rweqerew333.)
doxyou
Twierdzisz, że to jest zupełnie normalne, że vendor przyjmuje tylko zamówienia i potem ma klientów w chuju. Piszesz, że HL odczytuje tylko konkretne wiadomości z zamówieniami, a wiadomości oczekujących klientów olewa. Dla Ciebie to normalne i sam byś tak robił gdybyś był vendorem. No ale nim nie jesteś...
Napisze Ci jeszcze raz: HL nie był aktywny od jakiegoś czasu i nie odczytywał żadnych wiadomości. I pewny jestem, że nie postępuje według tego jak to Ty opisałeś.
Przyznaje też, że to słabe, że zamówienia z poprzedniego tygodnia nie dotarły przed weekendem. Miejmy nadzieję, że gołębie szybko i bezpiecznie dolecą czego życzę każdemu oczekującemu na pakę.
Twierdzisz, że to jest zupełnie normalne, że vendor przyjmuje tylko zamówienia i potem ma klientów w chuju. Piszesz, że HL odczytuje tylko konkretne wiadomości z zamówieniami, a wiadomości oczekujących klientów olewa. Dla Ciebie to normalne i sam byś tak robił gdybyś był vendorem. No ale nim nie jesteś...
Napisze Ci jeszcze raz: HL nie był aktywny od jakiegoś czasu i nie odczytywał żadnych wiadomości. I pewny jestem, że nie postępuje według tego jak to Ty opisałeś.
Przyznaje też, że to słabe, że zamówienia z poprzedniego tygodnia nie dotarły przed weekendem. Miejmy nadzieję, że gołębie szybko i bezpiecznie dolecą czego życzę każdemu oczekującemu na pakę.
(24.01.2026, 21:38)Fidel napisał(a):
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?
Nie skumałem nic.
Ale spróbuję na domysły.
Zakładam, że nie doczytałeś części o rozmnażaniu towaru.
Do pudru łatwiej coś dosypać - pakowacze to z reguły ludzie "z łapanki", którzy zakładają escrow np na kwotę, którą musieli by zapłacić za 1kg i taką dostawę też dostają - naturalnym więc w umyśle typowego Janusza będzie zrobienie z jednego kilograma - dwóch kilogramów np. za pomocą kofeiny albo kreatyny.
Rweqerew333
Żeby wam odpisać cukiereczki posłużę się częścią regulaminu innego vendora (możemy założyć że schematy działania są podobne)
8. Nie informujemy o dokładnej dacie otrzymania przesyłki.
9. Nie dajemy numerów śledzenia chyba, że są to wysyłki zagraniczne w dniu doręczenia.
10. Nie sprawdzamy na zapytanie gdzie znajduje się przesyłka.
I najważniejsze
14. Kilkukrotne wysłanie e-mail w jednej sprawie skutkuje dodaniem do blokowanych.
Odpisalem Ci już na czacie jak wygląda moja perspektywa, a Ty dalej próbujesz robić ze mnie pajaca twierdząc, że uważam że vendor ma ludzi w chuju nie odpisując na maile.
Uważam, że nie odpisuje na spam - co wcale nie oznacza, że ma kogoś w chuju.
Toczcie dalej to kółeczko wzajemnej adoracji. Mi się już znudziło.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
24.01.2026, 23:09
No, ale lecą sobie i nie ma co tu ich usprawiedliwiać. To widać jak byk. U esco nie ma takich problemów jakoś, a regulamin jest ten sam, w tym to, że w jednej sprawie możesz pisać jednego maila.
25.01.2026, 10:32
tylko spokuj was uratuje a mnie lef
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
25.01.2026, 14:20
Na stronie mają napisane, że wysyłka towarku w ciągu dwóch dni od zaksięgowania wplaty i, że mogą być opóźnienia w nadzwyczajnych sytuacjach. Skoro była nadzwyczajna sytuacja, to mogliby napisać na forum, że mają jakiś problem i, że będzie obsuwa w dostawie i tyle. Nie muszą pisać czemu, dlaczego, kiedy, jak. Wystarczy wzmianka, że są opóźnienia i tyle. Klienci byliby spokojni.
25.01.2026, 15:33
y0kosama
To nie tak, że to teraz jest, tylko od początku zeszłego miesiąca tak im się coś pozmieniało, że ten napis ma się nijak do rzeczywistości i zaczęli się guzdrać coś i przestali szanować klientów. Wcześniej tak było faktycznie i było git i faktycznie tak było jak jest napisane na stronie, ale teraz już nie jest, a ten sam napis na stronie jak wisiał tak dalej wisi, mimo że teraz to już się ma nijak do rzeczywistości.
To nie tak, że to teraz jest, tylko od początku zeszłego miesiąca tak im się coś pozmieniało, że ten napis ma się nijak do rzeczywistości i zaczęli się guzdrać coś i przestali szanować klientów. Wcześniej tak było faktycznie i było git i faktycznie tak było jak jest napisane na stronie, ale teraz już nie jest, a ten sam napis na stronie jak wisiał tak dalej wisi, mimo że teraz to już się ma nijak do rzeczywistości.
25.01.2026, 17:39
Można się domyślić że mają jakieś problemy wewnętrzne wiadomo że spowodowane raczej przez smutnych i nie wszystko mogą wam pisać a tym bardziej na forum z kwestii bezpieczeństwa bynajmniej tak mi się wydaje.
Jeżeli chodzi o ignorowanie maili o paczkę w stosunku gdzie minęło 7 dni roboczych to już jest wysoce nie na miejscu i nie profesjonalne.
Jeżeli chodzi o ignorowanie maili o paczkę w stosunku gdzie minęło 7 dni roboczych to już jest wysoce nie na miejscu i nie profesjonalne.
Be objective and honest.
25.01.2026, 18:21
hl pewnie beke ma ale cpuny na głodziie czekaja za pakami
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
25.01.2026, 21:03
nic nowego bierzeszz w poniedzialek i musisz sie liczyc ze min bd za tydz w pon mi zawsze tak lecialo ale warto czekac