Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
01.04.2024, 11:55
Kupcie grubsze kapsułki na ten specyfik. Zacznie się otwierać nieco później, może to pomoże na problemy żołądkowe? 😊
Sama w sobie substancja ma niestety to, że bardzo pali, czy to w zatoki, czy to we flaki. Tak na marginesie, skoro ktoś nie toleruje 4-CMC, może warto spróbować przerzucić się na coś podobnego? Od siebie polecam MDMA, a z RC 6-APB(moim zdaniem dużo lepsze wrażenia, niż po XTC) 😁
Sama w sobie substancja ma niestety to, że bardzo pali, czy to w zatoki, czy to we flaki. Tak na marginesie, skoro ktoś nie toleruje 4-CMC, może warto spróbować przerzucić się na coś podobnego? Od siebie polecam MDMA, a z RC 6-APB(moim zdaniem dużo lepsze wrażenia, niż po XTC) 😁
03.04.2024, 17:03
Ja od siebie mogę polecić zakup enzynów trawiennych w kapsułkach ,jak ktoś ma problemy żołądkowe. Kosztuje to grosze a wzmacnia nasz układ trawienny jelita itp...
Zwłaszcza podczas fazki
Zwłaszcza podczas fazki
07.04.2024, 19:25
Ofc. jeszcze przed bombką jakiś jogurt, zawierający dużo bakterii, lub po prostu leki osłonowe na żołądek, odbudowujące florę bakteryjną itp.
Tzw. probiotyki, sprzedawane bez recepty, przeważnie dodawane do antybiotyków lub niektórych NLPZ 🙌
Tzw. probiotyki, sprzedawane bez recepty, przeważnie dodawane do antybiotyków lub niektórych NLPZ 🙌
11.04.2024, 14:45
Lifeisbrutal Naprawdę warto jest zaiwestować w ochronę żołądka przy stosowaniu każdego narkotyku. Nie spada przez to działanie substancji, a flora bakteryjna cały czas jest wybijana przez środki.
Ponadtko jako ciekawostkę do 4-cmc dodam, iż najwięcej receptorów serotoninowych, ponoć, znajduje się w jelitach. Dlatego zaleca się oral 👍
Ponadtko jako ciekawostkę do 4-cmc dodam, iż najwięcej receptorów serotoninowych, ponoć, znajduje się w jelitach. Dlatego zaleca się oral 👍
02.05.2024, 09:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.05.2024, 09:10 przez Lifeisbrutal.)
Mogę polecić od escobara
4-CMC deluxe
Pisze wam to chlorojad gdzie nie każdy chlor daje mi tyle radości co dał mi właśnie ten.
Jeśli ktoś myśli nad zakupem 4cmc to niech uderza właśnie w te 👆
4-CMC deluxe
Pisze wam to chlorojad gdzie nie każdy chlor daje mi tyle radości co dał mi właśnie ten.
Jeśli ktoś myśli nad zakupem 4cmc to niech uderza właśnie w te 👆
09.08.2024, 02:02
Lifeisbrutal jak dobrać dawkę 4cmc żeby nie zrobiło się za grubo? Ważę niecałe 70kg.