Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
05.07.2024, 05:34
Lubię hexen od Pabla szczególnie do blanta jak sobie dosypę cudo panowie aniołowie
16.07.2024, 10:12
metaamfetamina dawkowana z głową. wapo lub sniff nie ma jak dla mnie nic lepszego niestety nie dostępna nigdzie ... a bynajmniej nie mam z kąd kupić oj brakuje duszka 😭
22.07.2024, 00:02
Wg mnie fenidaty szczególnie 4f mph oraz apteczne mph oczywiście tylko donosowo oraz kokaina freebase
24.07.2024, 22:53
Nie wiem czy nie pisałem już kiedyś tutaj posta - natomiast na zawsze w moim serduszku pozostanie NEP. Kilka spotkań przed poznaniem forum, następnie pobierane zarówno od duszka [*] jak i słonia [*] jebało jak powinno. Ceny przystępne, materiał dobrej jakości i przede wszystkim bardzo ekonomiczny skoro 10g starczało mi na 3msc regularnej zabawy.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
27.07.2024, 12:00
Tramadol w mixie , to jest tak przyjemne uczucie
Benzo, grzybki a na końcu klef.
Benzo, grzybki a na końcu klef.
28.07.2024, 08:15
Jak można lubieć opio? 🤢.sorry ale to wgl nie moja bajka. Euforyki i stymulanty z naciskiem na stymulanty. Takie mam zdanie
A tak to chyba hmmm ciężki wybór..mogę podać tylko jedną?
To LSD
A tak to chyba hmmm ciężki wybór..mogę podać tylko jedną?
To LSD