Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
15-latek zatrzymany z marihuaną
28.07.2024, 13:44
15-latek zatrzymany z marihuaną. Chłopak próbował się ratować i wyrzucił ją do kosza na śmieci
Tomaszowscy kryminalni w czwartek zatrzymali 15-latka z gm. Tarnawatka, który miał przy sobie marihuanę. Na widok policjantów woreczek z suszem wyrzucił do kosza na śmieci. Łącznie policjanci zabezpieczyli ponad 25 działek dilerskich tego narkotyku. Za posiadanie narkotyków odpowie przed Sądem dla Nieletnich.Funkcjonariusze z Zespołu dw. z Przestępczością Narkotykową Wydziału Kryminalnego tomaszowskiej jednostki ustalili, że 15-latek z gminy Tarnawatka posiada przy sobie narkotyki. Nieletniego policjanci zauważyli na przystanku autobusowym w gminie Tarnawatka. 15-latek przyznał się, że posiada marihuanę, ale w strachu przed policją wyrzucił woreczek z suszem do kosza na śmieci.
Przeprowadzone testy potwierdziły, że zabezpieczony susz to marihuana. Łącznie policjanci zabezpieczyli ponad 25 porcji dilerskich tego narkotyku.
O dalszym losie nieletniego zadecyduje Sąd Rodzinny i Nieletnich.
Źródło:https://www.kryminalki.pl/artykul/19311,15-latek-zatrzymany-z-marihuana-chlopak-probowal-sie-ratowac-i-wyrzucil-ja-do-kosza-na-smieci
28.07.2024, 14:08
(28.07.2024, 13:52)Epsiakos napisał(a): Ktoś przypomni ile to jest porcja dilerska
Epsiakos 100mg kreska tj porcja dilerska
Maniek napisał 30.07.2024, 16:50:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bespośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bespośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
28.07.2024, 14:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2024, 14:22 przez kot_kreskowy.)
Ta ich porcja dilerska raczej nie ma stałej masy, oni chyba patrzą tak, że porcja dilerska to ilość którą można się ujebać więc pewnie dla fety będzie inna waga i dla marychy też inna
Tak myślę przynajmniej.
To tylko teoria
Tak myślę przynajmniej.
To tylko teoria
Metamorfoza
29.07.2024, 20:41
Jak ja widzę sformułowanie "porcja dilerska" albo "działka dilerska" to mnie coś kurwa trafia a nóż w kieszeni się sam otwiera, kiedy te pierdolone cymbały w końcu przestaną tego używać?
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
30.07.2024, 16:41
Bogdan Boner tu jest na odwrót to policja to bandziory których powinno się zamykać za zamykanie