Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Po jakich odczynnikach doświadczyliście problemów z pamięcią?
29.07.2024, 23:17
Największe dziury w pamięci robiły mi nie żadne dziwne odczynniki a leki. Dlatego uważam że benzo ma chuj a nie zastosowanie w leczeniu łepetyny. Nie wiem jak masz kurwa padaczkę to może faktycznie coś leczy ale jak Ci smutno jak Ci źle i tak dalej benzo robi tylko gorzej. Nikomu nie życzę obudzenia się nagle w trakcie odpierdalania czegoś dziwnego. Czego czego na trzeźwo byś nigdy nie zrobił. I dowiadywania się potem od innych ludzi że było tego więcej i umierać ze wstydu za rzeczy których nawet nie pamiętasz.
03.08.2024, 14:51
hexen,3cmc i 4cmc koszmarnie wplywaja na moja pamiec,przy mmc tego efektu nie mam
03.08.2024, 14:59
zolpidem, klonazepam, alpra i flualpra - z alko raz 3 dni lazilem i nic nie pamietam
prostuj się kurwo
03.08.2024, 15:39
W pierwszym odruchu chciałem napisać ,że to jakieś głupie ciągi na chlorach i stimach ale pod wpływem komicznej przygody z dnia poprzedniego postawię jednak na niespodziewane łączenie bonzo w moim przypadku klonazepamu z wysokprocentowymi napojami alkocholowymi.
07.08.2024, 12:19
Po miexie z benzo i alkoholem mialem kilka przypadkow ze kilka godzin pozniej lub następnego dnia mialem calkowita utrate pamieci z wydarzen dnia poprzedniego
Clonazepam i %% i nie polecaam
Clonazepam i %% i nie polecaam
22.08.2024, 19:18
Od stymulantów pogorszyła mi się pamięć krótkotrwała ale za to polepszyła pamięć długotrwałą nie wiem czy tak też będzie u ciebie ale u mnie tak to działa
Hehe po benzo to wiadomo że pamięć tracisz przecież nawet po kilka dni nie pamiętali agenci
Hehe po benzo to wiadomo że pamięć tracisz przecież nawet po kilka dni nie pamiętali agenci
23.08.2024, 09:22
(22.08.2024, 19:18)Myga napisał(a): Od stymulantów pogorszyła mi się pamięć krótkotrwała ale za to polepszyła pamięć długotrwałą nie wiem czy tak też będzie u ciebie ale u mnie tak to działa
Agent specjalny xD benzo potrafi rozłożyć na części pierwsze z alko. A nawet i bez alko wystarczy odpowiednia dawka i taśma zerwana.