Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
(04.06.2024, 07:18)Lifeisbrutal napisał(a): Szatan69 Lekko mnie rozjebałeś, co to za różnica? Kryształ? Pył? Jeden chuj i tak to będziesz kruszył na proch, dla mnie bez sensu. Zobacz sobie wątek główny Escobara tam gdzieś jest zdjęcie mojej nagrody 4-CMC deluxe. Fota była robiona jakiś czas temu nie wiem z miesiąc max no może mniej. Ja dostałem pył. Teraz może być faktycznie inny bat. Być może dostałem z końca wora co na nie zmienia faktu, że..
NAJLEPSZE 4-CMC
Jest bardzo duża różnica dla szczurów
W pyle zresztą też wszystko może być, mam złe doświadczenia bo wynalazkach od mefista kiedyś : v
Szczury lubią kamienie, zresztą koniec tematu zamówięniej i zobaczę co i jak przyjdzie i dam znać
09.06.2024, 05:55
Szatan69 Weź to na chłopski rozum mefi... to wiadomo co tam się odpierdalało. A Escobar to porządny sklep wie co sprzedaje. I możesz być pewny zamawiając 4-CMC dostaniesz 4-CMC a nie coś innego. Pobieraj śmiało. Zresztą jaki problem napisać do esco maila? On nie gryzie ludzie xD
29.06.2024, 21:36
Lubieplacki721
Dawaj opinię pisz, starczy tej masturbacji
Ludzie pragną wiedzy o sorcie a Ty milczysz 🙋
Dawaj opinię pisz, starczy tej masturbacji
Ludzie pragną wiedzy o sorcie a Ty milczysz 🙋
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
29.06.2024, 21:59
Posty, które nie są na temat 4-CMC Deluxe będą usuwane. Myślę, że to chyba zupełnie oczywista sprawa, że w wątkach tematycznych o konkretnych sortach piszemy jedynie na ich temat nie robiąc offtopu?
Kajabuza swoje myśli pisał w Hyde Parku, więc jest to znacząca różnica. No i nie wspomnę już o tym, że za robienie syfu (offtopu) w innych działach niż Hyde Park dostawał kary w postaci moderacji postów lub bana...
Koniec offttopu, zbędne posty będą usuwane.
Kajabuza swoje myśli pisał w Hyde Parku, więc jest to znacząca różnica. No i nie wspomnę już o tym, że za robienie syfu (offtopu) w innych działach niż Hyde Park dostawał kary w postaci moderacji postów lub bana...
Koniec offttopu, zbędne posty będą usuwane.
28.07.2024, 10:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2024, 11:02 przez LoginLogin123.)
Bardzo dobra czwóreczka..dużo serotoniny..jak ktoś lubi 4cmc to na forum lepszej nie znajdzie
9/10
9/10
30.07.2024, 14:05
Napisze ktoś opinię/recenzję dotyczącą 4-CMC Deluxe. ?
CENA za 25g jest bardzo konkurencyjną, a jak z jakością ?
Proszę o możliwie "świeży" komentarz tych osób, które miały styczność z tym produktem naprawdę niedawno.
CENA za 25g jest bardzo konkurencyjną, a jak z jakością ?
Proszę o możliwie "świeży" komentarz tych osób, które miały styczność z tym produktem naprawdę niedawno.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !