Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cierpisz na jakąś manię prześladowczą/zespół natręctw?
31.07.2024, 05:59
"Jakie są objawy manii prześladowczej? Osoba chora uważa, że inni ludzie lub grupy osób chcą ją skrzywdzić lub spowodować jej cierpienie. Chory uważa, że jest prześladowany i obserwowany przez innych."
To chyba każdy alfiarz przechorował 😃
A tak na codzień to natręctwo myśli, analizowanie wszystkiego, szczególnie tego negatywnego co się wydarzyło w życiu i staranie się wyciągnąć z tego cokolwiek pozytywnego co poprawi nastrój.
To chyba każdy alfiarz przechorował 😃
A tak na codzień to natręctwo myśli, analizowanie wszystkiego, szczególnie tego negatywnego co się wydarzyło w życiu i staranie się wyciągnąć z tego cokolwiek pozytywnego co poprawi nastrój.
31.07.2024, 21:58
Jak kurwa benzo z bk? Przecież to sobie przeciwdziała
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
29.08.2024, 20:21
Już pisałem coś w tym wontku ale ostatnio miałem tak że nie byłem pewny czy wyłączyłem kuchenkę i miałem akcje z tego powodu zerwać się z pracy i jechać do domu sprawdzić tak mam od czasu do czasu raz z większym nasileniem raz z mniejszym