Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hardcore Incense
13.06.2022, 14:39
chyba jednak nikt nie testowal mi nie bylo dane kupic bo za szybko zniklo z oferty a opini 0 :/
14.06.2022, 03:57
(13.06.2022, 14:39)SztywnyMisza napisał(a): chyba jednak nikt nie testowal mi nie bylo dane kupic bo za szybko zniklo z oferty a opini 0 :/
Nie ma co żałować, wziełem tego około 20g i dupy nie urywało , coś klepalo ale albo to nie byl hardcore albo byl naprawde wywietrzały co by się zgadzało bo zapachu cytryny nie było jak w starym waikiki ben hardcore no i mocy nie było jak w starym hardcore , po starym to jeden listek by mnie pozamiatał, a po tym jak nie pale 6 ponad lat jebłem lufe bo nie mogłem uwierzyć że hardcore i jeszcze szczur w pracy mój był hehe i pierwsza nic prawie lekkie zamroczenie , druga przeszedł ten dreszcz jak po starych dopkavh i uczucie w mózgu jak zaraz by miał ci wypiwrdolic w kosmos , mówię kurwa to naprawdę chyba stary hardcore , ale po 30sec przeszło i się wkurwiłem bo myślałem że znów ujebie się jak świnia jak za młodych lat , a tu nie dość że zapaliłem vo tyle nie pale to kurwa faza nie ta co miała być. Szkoda troche , ale lepiej jak coś szarpło niż płacić taki hajs za sam Prawoślaz więc i tak szacunek że odważyli się wstawić zdjecia ze starymi nazwami.
29.06.2022, 23:19
Lepiej dołożyć i kupić kanna u zagranicznego vendora = dużo mocnej maczany nie to co ten niby hardcore intense. A miał być ten stary zero porównania do starego niestety kasa wyjebana w błoto . Pozdro
13.01.2025, 11:45
Wrócił bym do czasów jak tak powszechnie były dostępne maczanki i te obrazki na nich jak Sztywny Misza właśnie, konkret, czeszący grzebień albo jakiś flower bomb czy old school
Ale to było zajebiście tanie żeby się ujebać.
Ciekawe czy jeszcze wróci jakiś vendor specjalizujący się tylko w maczankach albo sprzedający sam proch kanna.
Ale to było zajebiście tanie żeby się ujebać.
Ciekawe czy jeszcze wróci jakiś vendor specjalizujący się tylko w maczankach albo sprzedający sam proch kanna.