Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
02.08.2024, 15:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2024, 15:28 przez DannyDeVito.)
Dobra kurwa zamknac dupy XD.
Nie ma czegos takiego jak rekreacyjna bania po alprze czy innym BZD - kiedy to ludzie w koncu zakumaja tym bardziej na cpunskich forach. Wyrazne dzialanie po tabletce alpry czuje juz osoba ktora ma w hooy stresu, jest znterwicowana, ma ciezka sytuacje zyciowa. Bierze taki 30 latek tabletke(pod warunkiem, ze nie jest przetyrany alkoholem) i nagle czuje sie jakby mial 20lat.
To nie ma rekracyjnego dzialania. Moze browarki fajniej wchodza + latwiej o zerwany film jak wyzej wspomniano ale zalezne od tolerki.
smakosz no zdziwilbys sie. Raczej malo komu sie przepisuje soloiki 1mg/2mg - aczkolwiek jest to mozliwe i ja z tego korzystam ale patentu nie sprzedam. Ja ostatnio mojemu doktorowi ktory leczy mnie opakowaniem 1mg co mniej wiecej miesiac powiedzialem, ze teraz teleporady poszyly w gore xanax jest jedynym alprazolamem w sprzedawanym w postaci 2mg i poprosilem o taki solik na dluzszy czas - to ze sie pewnie wczesniej odezwe to swoja droga. No ale zadzialalo.
Jeszcze uzupelniajac wypowiedz. Dla normalniego czlowieka bez zaburzen taka alpra moze byc takim substytutem grania na kodach w gry komuputerowe. Idzesz na rozmowe o prace, jestes w dobrej kondycji psychicznej. Zjedz 0,5mg alpry i ogien na rozmowe. Tak samo np. na kaca - tylko tu baaaaardzo trzeba uwazac. Jebie cie kac z rana po balecie? Walnij 2mg alpry jak masz tolerke, bez tolerki mniej - kac jak reka odjal. Ale nie polecam - lepiej nawodnienie, wyjsc na powietrze, i teraz poki pogoda to nad wode/jeziorko polezec w wodzie.
Nie ma czegos takiego jak rekreacyjna bania po alprze czy innym BZD - kiedy to ludzie w koncu zakumaja tym bardziej na cpunskich forach. Wyrazne dzialanie po tabletce alpry czuje juz osoba ktora ma w hooy stresu, jest znterwicowana, ma ciezka sytuacje zyciowa. Bierze taki 30 latek tabletke(pod warunkiem, ze nie jest przetyrany alkoholem) i nagle czuje sie jakby mial 20lat.
To nie ma rekracyjnego dzialania. Moze browarki fajniej wchodza + latwiej o zerwany film jak wyzej wspomniano ale zalezne od tolerki.
smakosz no zdziwilbys sie. Raczej malo komu sie przepisuje soloiki 1mg/2mg - aczkolwiek jest to mozliwe i ja z tego korzystam ale patentu nie sprzedam. Ja ostatnio mojemu doktorowi ktory leczy mnie opakowaniem 1mg co mniej wiecej miesiac powiedzialem, ze teraz teleporady poszyly w gore xanax jest jedynym alprazolamem w sprzedawanym w postaci 2mg i poprosilem o taki solik na dluzszy czas - to ze sie pewnie wczesniej odezwe to swoja droga. No ale zadzialalo.
Jeszcze uzupelniajac wypowiedz. Dla normalniego czlowieka bez zaburzen taka alpra moze byc takim substytutem grania na kodach w gry komuputerowe. Idzesz na rozmowe o prace, jestes w dobrej kondycji psychicznej. Zjedz 0,5mg alpry i ogien na rozmowe. Tak samo np. na kaca - tylko tu baaaaardzo trzeba uwazac. Jebie cie kac z rana po balecie? Walnij 2mg alpry jak masz tolerke, bez tolerki mniej - kac jak reka odjal. Ale nie polecam - lepiej nawodnienie, wyjsc na powietrze, i teraz poki pogoda to nad wode/jeziorko polezec w wodzie.
Mordo ale ja mówiłem o ludziach którzy raczej kupują alprazolam gdzieś na dark necie itp. a nie o osobach co im lekarz przepisuje bo na dark necie w zasadzie tylko 1 mg i 2 mg można kupić. No i oczywiście że jest rekreacyjna forma przyjmowania alprazolamu jeśli ktoś bierze dawki dużo większe niż terapeutyczne to przyjmuje sie i mówi sie wtedy że bierze rekreacyjnie. No i w miksie z alko czy nawet z palonkiem czuć to rekreacyjne działanie więc tak nie do końca masz z tym racje
04.08.2024, 14:39
W pełni się z tym zgadzam, miałem okazję testować klonazepam w dawkach sięgających nawet 6mg bez tolerancji i benzodiazepiny to wykastrowany z jakichkolwiek właściwości rekreacyjnych alkohol. Są pozbawione całkowicie przyjemności z konsumowania a nawet tego rozluźniającego ciepełka. Mogą co najwyżej powodować chybotliwy krok, niewyraźną mowę i dziury w pamięci. Większość mojego klonazepamu skończyła jako podbicie wódki sporadycznie opio i usypiacz po zabawach ze stimami.
Z drugiej strony natomiast zacząłem zażywać alprazolam dla jego właściwości medycznych i tutaj bardzo miło się zaskoczyłem. Pozwala mi oczyścić głowę z niepotrzebnych myśli i w dawkach 0,5mg-0,75mg przechodzić większość dnia z satysfakcją czy nawet lekkim uśmiechem na twarzy.
Z drugiej strony natomiast zacząłem zażywać alprazolam dla jego właściwości medycznych i tutaj bardzo miło się zaskoczyłem. Pozwala mi oczyścić głowę z niepotrzebnych myśli i w dawkach 0,5mg-0,75mg przechodzić większość dnia z satysfakcją czy nawet lekkim uśmiechem na twarzy.
04.08.2024, 14:50
"Pozwala mi oczyścić głowę z niepotrzebnych myśli i w dawkach 0,5mg-0,75mg przechodzić większość dnia z satysfakcją czy nawet lekkim uśmiechem na twarzy."
"Są pozbawione całkowicie przyjemności z konsumowania a nawet tego rozluźniającego ciepełka."
Dwa sprzeczne stwierdzenia jak dla mnie 😃
"Są pozbawione całkowicie przyjemności z konsumowania a nawet tego rozluźniającego ciepełka."
Dwa sprzeczne stwierdzenia jak dla mnie 😃
04.08.2024, 15:25
777 No może niewystarczający kontekst ale już śpieszę z wyjaśnieniem. Benzo pozwala mi uspokoić skołatane myśli i skupić się w pełni na tym co aktualnie robię i poświęcić się temu z większą dedykcją. Jakbym pił w ciągu dnia też pewnie byłbym uśmiechnięty i radosny ale w tym przypadku opisywałem medyczne zastosowanie benzodiazepin i to ,że znacznie zwiększają jakość codziennego funkcjonowania dając po prostu duży komfort psychiczny.
04.08.2024, 16:11
Alprazolam to było pierwsze benzo jakie miałem okazje próbować. Na początku były to małe dawki bo 0,25mg lekarz mi przepisywał bo potrzeby większych dawek nie było. Na początku brałem to na różne dolegliwości później już tylko rekreacyjnie.
25.10.2024, 19:38
Mam aktualnie afobam 1 mg opakowanie czy po nocy z klefedronem np mozna zarzucić jedną dawkę afobamu 1mg ? Dla zmniejszenia skutków ubocznych .?
25.10.2024, 20:11
Tak, możesz, ale warto wspomnieć że robienie sobie z tego jakiegoś nawyku żeby zawsze gasić koniec zabaw z takimi środkami benzosami to raczej zły nawyk.
Alprazolam jest głównie przeciwlękowy, bardzo słabo rozluźnia mięśnie i praktycznie nie ma właściwości nasennych, są inne benzodiazepiny które by sie lepiej moim zdaniem sprawdziły w roli takiego czegoś na zakończenie sesji z dopalaczami, ale jak masz alprę, to wiadomo, wal alprę.
Alprazolam jest głównie przeciwlękowy, bardzo słabo rozluźnia mięśnie i praktycznie nie ma właściwości nasennych, są inne benzodiazepiny które by sie lepiej moim zdaniem sprawdziły w roli takiego czegoś na zakończenie sesji z dopalaczami, ale jak masz alprę, to wiadomo, wal alprę.
26.10.2024, 08:04
Wiesz, każdy ma preferencje jakieś, także co do benzodiazepin. Ale nawet mimo ich, jedne benzodiazepiny po prostu są o wiee gorsze do niektórych celow niż inne. Taki alprazolam na przykład jest dobry przeciwlękowo, na ataki paniki, ale jest do bani jeśli chodzi o rozluźnianie mięśni. Klonazepam odwrotnie z kolei, skutecznie rozluźnia mięśnie, ale jego efekt przeciwlękowy jest dość słaby. Każde benzo ma inne właściwosci.
Miałem na myśli (z aptecznych bzd) diazepam - jest i przeciwlękowy, i lekko nasenny, i rozluźnia mięśnie, to mi sie wydaje najbardziej sensowne benzo do zarzucenia po jakimś pajacowaniu ze stymulantami, niż alprazolam który jest tylko przecielękowy w zasadzie. Oczywiscie to nie znaczy że nie zasniesz po alprazolamie czy coś, bo zaśniesz jak wezmiesz wystarczajaco duzo, ale tu chodzi o to aby ten efekt był odczuwalny w dawce terapaeutycznej czy czyms w jej okolicy, a nie po nie wiadomo ilu mg.
Diazepam ma generalnie taki najrozsądniejszy profil działania, jest znacznie słąbszy od alprazolamu, ale w kwestii dzialania to masz tam wszystkiego po trochu i mniej wiecej po równo.
Miałem na myśli (z aptecznych bzd) diazepam - jest i przeciwlękowy, i lekko nasenny, i rozluźnia mięśnie, to mi sie wydaje najbardziej sensowne benzo do zarzucenia po jakimś pajacowaniu ze stymulantami, niż alprazolam który jest tylko przecielękowy w zasadzie. Oczywiscie to nie znaczy że nie zasniesz po alprazolamie czy coś, bo zaśniesz jak wezmiesz wystarczajaco duzo, ale tu chodzi o to aby ten efekt był odczuwalny w dawce terapaeutycznej czy czyms w jej okolicy, a nie po nie wiadomo ilu mg.
Diazepam ma generalnie taki najrozsądniejszy profil działania, jest znacznie słąbszy od alprazolamu, ale w kwestii dzialania to masz tam wszystkiego po trochu i mniej wiecej po równo.