Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kto wg Ciebie zrobił najlepszy projekt koszulki? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
kajabuza | 9 | 20.00% | |
PUDZILLA | 22 | 48.89% | |
Pazyfea | 7 | 15.56% | |
Szyderca | 2 | 4.44% | |
dimiliki | 0 | 0% | |
kot_kreskowy | 4 | 8.89% | |
Kapitan | 1 | 2.22% | |
Razem | 45 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta na najlepszą koszulkę konkursową Dopal
13.06.2022, 16:13
(13.06.2022, 09:10)kajabuza napisał(a): Poważne pytanie. Czy rywalizujący między sobą mogą u argumentować np dlaczego ta koszulka nie powinna moim zdaniem wygrać albo coś. Fair Play, zdrowa rywalizacja
Maniek tu się trochę muszę zgodzić, ponieważ tak jak napisał kolega wyżej nie każdemu się chce szukać i może wygrać nie Najfajniejszy projekt tylko Coca~Cole(sioski).
To tylko moje osobiste spostrzeżenie.
Jak najbardziej można pisać swoje argumenty odnośnie tego co napisałeś.
Na leniuchów nic nie poradzę - wystarczy kilka stron przelecieć, bo projektów do oceny jest kilka...
14.06.2022, 04:24
Kurwa dziwna akcja ja widzę tylko projekty pudzilla i maniek i jeszcze jeden projekt ale nie pamiętam kogo to było... chuj robie wyliczankę bo chciałem na twoj maniek za głosować z tych co mi się wyświetlają. Ale ciebie nie ma w ankiecie więc wyliczanka by było uczciwie i daje opinie pozdrawiam.
Widzę głosowanie troche zabawne z wyników widze xd więc by nie było pierdolenia sam sobie dałem glos bo nie miałem żadnego
Widzę głosowanie troche zabawne z wyników widze xd więc by nie było pierdolenia sam sobie dałem glos bo nie miałem żadnego
14.06.2022, 13:19
Szyderca Bo ten wątek to jedynie ankieta i w niej głosujemy i piszemy kogo wybieramy i dlaczego. A koszulki są tutaj w wątku konkursowym: https://dopal.net/Temat-Konkurs-na-najle...orum-Dopal
18.06.2022, 21:06
ja bym tylko "net" wyjebal z koszulki Pudziego, tak samo jak pewna strona z poradnikami do kopulacji nie ma domeny w logo