Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zakup krypto Sierpien 2024
04.08.2024, 15:28
Jako, ze na bieżąco wszystko sie zmienia a w temacie krypto jestem dosyć swieży i pewnie inni tez.
Z zalozenia - zalezy nam na anonimowosci kazdej ze stron i bezpieczeństwie.
Wiadomo do 1k juros bo chyba nie ma innych opcji kompletnie anonimowych powyzej tych kwot?
Kanga, z grubsza co sie orientowałem spoko bez kyc natomiast jezeli chcesz wplacic za pomoca blik/karty inne potrzebne juz jest kyc. Z tego co rozumiem udajac sie do nich do placowki przekazujemy cash i dostajemy srodki na portfel.
Optymalizacja:
Jak kupić krypto i najtaniej przesłać do V + bez kyc?
Jak zamienic blika/przelew na krypto nie tracąc przy tym za duzo, znowu z pominięciem kyc
Wypłata - jak wyplacac krypto na realny cash aby byc bezpiecznym a przy tym nie tracic sporych prowizji.
Zapraszam do dyskusji, jak wspomniałem wcześniej wszystko dosyć szybko się zmienia więc fajnie miec nowe wiadomosci i rozwiązania.
Z zalozenia - zalezy nam na anonimowosci kazdej ze stron i bezpieczeństwie.
Wiadomo do 1k juros bo chyba nie ma innych opcji kompletnie anonimowych powyzej tych kwot?
Kanga, z grubsza co sie orientowałem spoko bez kyc natomiast jezeli chcesz wplacic za pomoca blik/karty inne potrzebne juz jest kyc. Z tego co rozumiem udajac sie do nich do placowki przekazujemy cash i dostajemy srodki na portfel.
Optymalizacja:
Jak kupić krypto i najtaniej przesłać do V + bez kyc?
Jak zamienic blika/przelew na krypto nie tracąc przy tym za duzo, znowu z pominięciem kyc
Wypłata - jak wyplacac krypto na realny cash aby byc bezpiecznym a przy tym nie tracic sporych prowizji.
Zapraszam do dyskusji, jak wspomniałem wcześniej wszystko dosyć szybko się zmienia więc fajnie miec nowe wiadomosci i rozwiązania.
04.08.2024, 15:39
W kantorze https://bitcoinwymiana.pl/wymiana-bitcoin-warszawa/ możesz zapłacić za kryptowaluty BLIKiem, tym samym nie musisz podawać żadnych danych, tylko kod blik oraz adres portfela kryptowalut. Bez tego drugiego nie byłoby wiadomo, gdzie przelać zakupione kryptowaluty.
Najlepsze giełdy bez weryfikacji KYC – lista i ranking
Kraken (najlepsza giełda bez weryfikacji)
KuCoin.
OKX.com.
BingX.
Najlepsze giełdy bez weryfikacji KYC – lista i ranking
Kraken (najlepsza giełda bez weryfikacji)
KuCoin.
OKX.com.
BingX.
04.08.2024, 15:50
Ja polecam binance, nie da się być anonimowym, robiąc blik i podając przy tym adres tak samo wszystko mają na tacy. Wydaje mi się że lepiej poprostu założyć sobie giełdę krypto i zostać brokerem Niż latać po różnych miejscach z adresami portfeli gdzie jeszcze można jakąś literówkę popełnić itp.
Wysyłając od siebie z konta widzę opóźnienie w sieci plus dostaje potwierdzenie wykonania transakcji.
Kanga jest fajna wystarczy aplikacja i można kupić gotówką krypto i wysłać gdziekolwiek, tylko nie pamiętam jak tak z aplikacją, jakaś weryfikacja jest wymagana. Tylko trochę spore prowizje za wpłatę i wypłatę mają.
Wysyłając od siebie z konta widzę opóźnienie w sieci plus dostaje potwierdzenie wykonania transakcji.
Kanga jest fajna wystarczy aplikacja i można kupić gotówką krypto i wysłać gdziekolwiek, tylko nie pamiętam jak tak z aplikacją, jakaś weryfikacja jest wymagana. Tylko trochę spore prowizje za wpłatę i wypłatę mają.
04.08.2024, 15:53
5$ za "przelew" z binance to jednak troche dużo według mnie, szczególnie przy kwotach do kilku stów
04.08.2024, 16:07
Ja tam się nie znam aż tak. Osobiście bym założył trust wallet* tam wybrał opcję "kup" (najlepiej LTC, chyba z Esco można się dogadać ktoś coś pisał). Następnie założył w tym trust wallet kilka portfeli i przelał z portfela 1 na portfel 2, z 2 na 3 itd. (za każdym razem zmienia się adres portfela) i z tego ostatniego przelał opłatę za ćpanie.
*Trust Wallet został starannie zaprojektowany, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich funduszy. Ponadto żadne twoje dane osobowe nigdy nie są gromadzone ani przechowywane, więc wiesz, że twoja tożsamość jest bezpieczna. Trust Wallet obsługuje stakowanie wielu kryptowalut, w tym Tezos, Tron, Cosmos, Algorand i wiele innych.
*Trust Wallet został starannie zaprojektowany, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich funduszy. Ponadto żadne twoje dane osobowe nigdy nie są gromadzone ani przechowywane, więc wiesz, że twoja tożsamość jest bezpieczna. Trust Wallet obsługuje stakowanie wielu kryptowalut, w tym Tezos, Tron, Cosmos, Algorand i wiele innych.
04.08.2024, 16:28
777 mam atomica, kupuję przez cryps tylko właśnie sęk w tym wszystkim jest ten cały BTC, z tego co mi wiadomo, to Esco tylko BTC, o LTC nie słyszałem, nie jestem na czasie
a ja pierdole bo nie zamawiam stotysięcy kilo tylko detal na własny użytek, mogą mnie ciągać po psach i tak nic nie pamiętam
a ja pierdole bo nie zamawiam stotysięcy kilo tylko detal na własny użytek, mogą mnie ciągać po psach i tak nic nie pamiętam
04.08.2024, 16:37
Też mi się wydaje, że jak nawet jakiś V będzie miał przypał i wyciekną adresy, to nikomu nie będzie chciało doszukiwać się kto kuźwa kupił dopy za 200 złotych ci co srogi hurt biorą to bardziej powinni się martwić