Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Buffelotis.com - Temat główny
04.08.2024, 06:05
Do max dwóch dni.. choć czuję ,że jutro.
Na pokładzie ląduje:
#MDPHP Crystal
#Mdpihp Crystal
#NEP Powder lub Crystal ( dałem wolną rękę Vendorowi )
#3CMC Crystal
#Flunitrazolam 4 tab
Kontakt mailowy super. Szybko odpisuje. Bardzo wyrozumiały, spoko gość, wszystko można dogadać
Jak narazie daje 10/10 👌🏻
.
@buffelotis 👊🏻
Na pokładzie ląduje:
#MDPHP Crystal
#Mdpihp Crystal
#NEP Powder lub Crystal ( dałem wolną rękę Vendorowi )
#3CMC Crystal
#Flunitrazolam 4 tab
Kontakt mailowy super. Szybko odpisuje. Bardzo wyrozumiały, spoko gość, wszystko można dogadać
Jak narazie daje 10/10 👌🏻
.
@buffelotis 👊🏻
04.08.2024, 19:14
Ile za takie zamówienie zaplacileś i ile czasu od momentu wplaty było nadanie paczki?
09.08.2024, 06:59
Ja zamawiałem od pół roku ze sklepu ale czas przestać. Zamówiłem około 70 gramów trufli a przyszły 3 opakowania po 10 gram a na dodatek szczur testował i powiedział że wypłukane z substancji.
Tak samo zamówiłem krysztal, a przyszedł puder z zielonym odcieniem. Bez sumienia to spaliłem.
Napisali że dorzucą ekstra przy następnym zamówieniu za tą pomyłkę także tak zrobiłem, zamówiłem a paczka przyszła z jeszcze mniejszą zawartością jak zamówiłem.
Tak samo zamówiłem krysztal, a przyszedł puder z zielonym odcieniem. Bez sumienia to spaliłem.
Napisali że dorzucą ekstra przy następnym zamówieniu za tą pomyłkę także tak zrobiłem, zamówiłem a paczka przyszła z jeszcze mniejszą zawartością jak zamówiłem.
(04.08.2024, 19:14)smakosz napisał(a): Ile za takie zamówienie zaplacileś i ile czasu od momentu wplaty było nadanie paczki?
Nie pisze się takich rzeczy na forum kolego. Służby patrzą na wszystko.
anxiety dlatego ja nie zamawiam z zagranicznych sklepów oprócz chemcloud i flight. A u flight zawszę jest top produkt i zawszę idzie sie dogadać, oraz możesz dostać z górką, ale nie mniej. Niestety narazie posiada same cannnabinoids. Ale najlepsze na rynku śmiem twierdzić że chyba każdy sklep co ma kanna, bierze od niego.
13.08.2024, 16:49
Kolego ale ja nie pytałem o jakieś szczegóły i daty tylko po jakim czasie od wplaty realizują zamowienie
05.09.2024, 18:41
Czy jest to nadal wiarygodne, czy jest to oszustwo? Czy nadal można to zamówić?