Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake Squn
01.08.2024, 13:47
Nie zauważyłem tematu, więc pomyślałem napisać. Ktoś z was bawi się w robienie fake mj ? I chce się pochwalić jak mu idzie ?
01.08.2024, 14:14
Też ciekawy temat, wiem że jest tego trochę sam paliłem nawet. Zastanawiałem się właśnie na czym to jest? Czy to nie przypadkiem jakaś butinaca czy coś w malutkim stężeniu ?
Olejek do e peta próbował ktoś robić może ? Też ciekawa opcja
01.08.2024, 14:53
Teraz nie opłaca się robić fake squna. Dobry podkład swoje kosztuje a do tego dobre kanna też do najtańszych nie należy. Chyba że ktoś celuje w hurt wtedy inna bajka. Lepiej kupić normalne palonko w dobrej cenie
A gdyby wsiąść cbd z przekroczonym stężeniem thc jakie jest np u sąsiadów i dodać jakiś destylat typu thc-o oraz delikatnie jebnąć adb ?
Przecież to groszowa sprawa a może wyjść coś ciekawego i bardzo zbliżonego do mj.
Też zauważyłem że dużo osób się w to bawi, może przydał by się oddzielny temat na olejek, ktoś by podpowiedział wtedy co z czym…
Przecież to groszowa sprawa a może wyjść coś ciekawego i bardzo zbliżonego do mj.
(01.08.2024, 14:14)Mglus808 napisał(a): Też ciekawy temat, wiem że jest tego trochę sam paliłem nawet. Zastanawiałem się właśnie na czym to jest? Czy to nie przypadkiem jakaś butinaca czy coś w malutkim stężeniu ?
Też zauważyłem że dużo osób się w to bawi, może przydał by się oddzielny temat na olejek, ktoś by podpowiedział wtedy co z czym…
05.08.2024, 17:15
(01.08.2024, 14:53)smakosz napisał(a): Teraz nie opłaca się robić fake squna. Dobry podkład swoje kosztuje a do tego dobre kanna też do najtańszych nie należy. Chyba że ktoś celuje w hurt wtedy inna bajka. Lepiej kupić normalne palonko w dobrej cenie
lub nawet hhc i inne. to groszowe sprawy, a dobre
prostuj się kurwo