Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Beka z wrestlingu
05.08.2024, 22:33
Też was smieszą udawane walki WWE? Jakies udawane aktorstwo dla nerdów. Czekam na komentarze.
Najlepsze z tego jest to, ze wielu z tych nerdow mysla iz to jest na powaznie, prawdziwe zycie zero rezyserii😉... A to ma silne podloze w dziecinstwie...np.Braku smoczka czy brak karmienia piersia i ssania matczynego suta... Potem takowy nerd ssie kciuka ogladajac imitacje zycia...
U nas to dopiero raczkuj, głównie tylko trash talk a walki to wiadomo jaki poziom. Tam to wygląda zupełnie inaczej wszystkie aspekty naszych freak fightow plus widowiskowe walki. To jest Ameryczka za paręnaście lat też może do tego dojdziemy bo narazie to większość myśli że u nas odkryli Amerykę z tymi freakami
Szkoda że te m-1 się nie przyjęło xd
kej9 z Szyderca mogli by tak się naparzać xd
Szkoda że te m-1 się nie przyjęło xd
kej9 z Szyderca mogli by tak się naparzać xd
06.08.2024, 05:34
Beka beką i udawane naparzanki, ale czasami jak oglądałem spektakularne skoki jednego typa na drugiego, z drabiny jakiejś, z wysokości X metrów, z jakimś krzesłem itd. to się dziwiłem jak oni to udają, że się krzywda nikomu nie dzieje 😶
06.08.2024, 15:49
Ja tam lubię sobie popatrzeć na umięśnionch i skąpo ubranych zapaśników mmmmm...
Chociaż wolę zapaśniczki xD
Chociaż wolę zapaśniczki xD