Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ment**botan*st.c**
07.08.2024, 20:37
Cytat:Kratom jest naturalnym związkiem o działaniu podobnym do opioidów
prostuj się kurwo
08.08.2024, 16:14
Witam Panowie i Panie Dziś apka mi zaśpiewała że do odebrania ładunek od Mentala. ****** szczegóły ****** zamówienie złożone i wysłane********szczegóły******** paczkomacie także szacun za wysyłkę Mordeczki naprawdę warto jedna zbitka z której poszły dwa Buszki jeden mniejszy drugi większy i buuum naprawdę godne polecenia Gelato THC 9 40 % i mówię serio nie palę pierwszy raz (który był w wieku lat 14 a teraz ten koń ma już za miesiąc 33) a to zaskoczyło mnie tym bo lubię ekonomię dla mnie liczy się jakość nie ilość a w przypadku Mentala akurat jest zawsze bezkonkurencyjna Pozdrawiam Prezesów i Prezeski miłego pobierania i na pewno tam wrócicie bo przerobiłem już kilka stron ale Mental to Mental i nie ma huja we wsi pozdro
Jeden krathom daje pobudzenie towarzyskość chęć do pracy w połączeniu z chillem i to zależy od tolerki także "każdy według uznania" drugi zaś jest typowo chill i zajebisty relax włączasz sobie film i z otwartą mordka patrzysz w niego a nagle takie " o kurwa to już koniec ??" ja osobiście to wolę Javanica zajebisty bo daje czystość myślenia a przy tym leczy moja nerwicę i ma uboga stronę skutków ubocznych przy dawkach dla człowieka oczywiście zależy kto co lubi🤪
(07.08.2024, 20:31)DGEloV napisał(a): Widze sklep oparty glownie na "Kra-Thom" spoko fajnie przyda sie. To cos ala yerba ? na cebuli tez dużo lata tego ale nowy sklepik .
Jeden krathom daje pobudzenie towarzyskość chęć do pracy w połączeniu z chillem i to zależy od tolerki także "każdy według uznania" drugi zaś jest typowo chill i zajebisty relax włączasz sobie film i z otwartą mordka patrzysz w niego a nagle takie " o kurwa to już koniec ??" ja osobiście to wolę Javanica zajebisty bo daje czystość myślenia a przy tym leczy moja nerwicę i ma uboga stronę skutków ubocznych przy dawkach dla człowieka oczywiście zależy kto co lubi🤪