Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
09.08.2024, 12:27
(09.08.2024, 10:20)olenucki napisał(a): kot_kreskowy mi chodziło o serotoninę przy większych dawkach, no bo na logikę to od czego się gorąco zaczyna robić(?) dobrze mówię?
3cmc może słabiutko, ale jest jakoś inhibitorem serotoniny co nie?
Czy jak to wygląda?
Gorąco Ci się robi, bo przegrzewasz organizm zalewem neuroprzekaźników. Ze, Wam jeszcze ktoś wierzy, że czujecie przy 3cmc euforię przy takich ilościach ćpania to ja się im dziwię.
09.08.2024, 12:33
09.08.2024, 19:44
(09.08.2024, 11:24)JureKiler napisał(a): kot_kreskowy Nie boisz się stary że przez te swoje analne wybryki będziesz miał raka jelita? Albo jakieś schorzenia, stary nigdy w życiu bym nie zrobił takiej drogi podania
A Ty nie boisz się, że będziesz miał raka płuc albo że nos Ci odpadnie?
Kto wie, może nawet jakieś schorzenia gardła się znajdą...
Albo nawet i żołądka 😱
Bój się Boga i nadchodzącej sraczki! 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.08.2024, 12:39
Co kot opisywal ze zjazd chujowy czyli towar klepie tak jak powinien czyli jest w chuj mocny ten ICE
10.08.2024, 13:08
No mocny jest w chuj. Tak jak Bandit.
Radzę nie przedobrzyć, total max 3 może 4 gramy bo będzie bolało na zejściu.
Radzę nie przedobrzyć, total max 3 może 4 gramy bo będzie bolało na zejściu.
NIE dla OPIO !!!
10.08.2024, 13:27
Ja średnio 3-4 na dobę tego ice i prócz pocenie to nie mam żadnego innego zjazdu. Wystarczy się nawadniać i uzupełniać witaminy.
10.08.2024, 15:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.08.2024, 15:12 przez kot_kreskowy.)
Powerpolish
Bo Ty do zjazdu nie dopuszczasz
A tak poważnie, to ja nie wiem co Ty masz za organizm nadczłowieka😎, bo ja już jestem dość twardym zawodnikiem, nigdy żadnego benzo na zwały nie stosuje nawet te kiedyś po alfach czy ostatnio po nepach a powiem Ci że dosyć tyle to odczułem...
Chociż teraz tak sobie myślę i mam pewne przypuszczenia, że przez ciężki okres w pracy, przez co organizm jest dość przeciążony a to był też czas gdy faszerowałem się lekami na kręgosłup, do tego żarłem to bezpośrednio po robocie i możliwe, że to mogło mieć też wpływ na tak mocną zwałę.
Ale to wiesz jak jest, człowiek nigdy na nic nie patrzy aby zajebać...
Ale chuj w to, bo samo działanie, tak jak pisałem jest naprawdę kozak🤘
Bo Ty do zjazdu nie dopuszczasz
A tak poważnie, to ja nie wiem co Ty masz za organizm nadczłowieka😎, bo ja już jestem dość twardym zawodnikiem, nigdy żadnego benzo na zwały nie stosuje nawet te kiedyś po alfach czy ostatnio po nepach a powiem Ci że dosyć tyle to odczułem...
Chociż teraz tak sobie myślę i mam pewne przypuszczenia, że przez ciężki okres w pracy, przez co organizm jest dość przeciążony a to był też czas gdy faszerowałem się lekami na kręgosłup, do tego żarłem to bezpośrednio po robocie i możliwe, że to mogło mieć też wpływ na tak mocną zwałę.
Ale to wiesz jak jest, człowiek nigdy na nic nie patrzy aby zajebać...
Ale chuj w to, bo samo działanie, tak jak pisałem jest naprawdę kozak🤘
NIE dla OPIO !!!
10.08.2024, 18:56
Co do działania to zgadzam się że kozak, wale codziennie po 2g minium, i kładę się spać, wstaje rano, zjem cos sobie i znów wale.
Co w tym nadzwyczajnego?
Że to kurwa nadal dziala!
Jest w chuj mocne, nie przekraczam dawek niż 0.2 jednorazowo, 0.1 na jedną i 0.1 na drugą, lub 0.1 i po 5 minutach następne 0.1 I klepie minium 30 minut.
kot_kreskowy ja to codziennie muszę sobie przyjebac, a jak schodzi to idę spać, więc całkiem możliwe że nie dopuszam do trzeźwienia. Już niedługo będę mieć kolejne 3cmc ice I nep, bo ostatnie 1g już mi się zostalo, dziś od godz 12 poszło już 1.5. I zostało ostatnie 1g, to do 23 powinno starczyć, pójdę spać I jutro wale 4mmc, bo zostalo mi 2g
Te 3cmc ice to jest kozak w chuj, nigdy nie jadlem takiego 3cmc które klepie cały czas i zjad po tym jest zerowy.
Ogolnie nie zjadam więcej niż 5g na dobę, średnio 2-3g i zero zatrucia i kopie dalej.
Po takim długim ciągu kopie mnie może z 30% słabiej niż na początku, co uważam za zajebisty wynik, bo inne 3cmc to by mnie może ledwo posmyraly, a tu dalej klepie.
Polecam, ja zamówiłem drugi raz większa ilość.
Najlepsze jest to że jebnie się ostatnia kreske np o 22 i o 23 już mozna zasnąć jak dziecko, nie trzeba się męczyć.
Zdecydowaniem mocniejsze od 3cmc ice Blacka i Zdecydowanie lepsze
Gdybym miał porównać to ocenami.
To 6/10 3cmc blacka
A te 3cmc od esco to 9/10
3cmc ice od blacka było dobre, a te jest bardzo dobre.
Co w tym nadzwyczajnego?
Że to kurwa nadal dziala!
Jest w chuj mocne, nie przekraczam dawek niż 0.2 jednorazowo, 0.1 na jedną i 0.1 na drugą, lub 0.1 i po 5 minutach następne 0.1 I klepie minium 30 minut.
kot_kreskowy ja to codziennie muszę sobie przyjebac, a jak schodzi to idę spać, więc całkiem możliwe że nie dopuszam do trzeźwienia. Już niedługo będę mieć kolejne 3cmc ice I nep, bo ostatnie 1g już mi się zostalo, dziś od godz 12 poszło już 1.5. I zostało ostatnie 1g, to do 23 powinno starczyć, pójdę spać I jutro wale 4mmc, bo zostalo mi 2g
Te 3cmc ice to jest kozak w chuj, nigdy nie jadlem takiego 3cmc które klepie cały czas i zjad po tym jest zerowy.
Ogolnie nie zjadam więcej niż 5g na dobę, średnio 2-3g i zero zatrucia i kopie dalej.
Po takim długim ciągu kopie mnie może z 30% słabiej niż na początku, co uważam za zajebisty wynik, bo inne 3cmc to by mnie może ledwo posmyraly, a tu dalej klepie.
Polecam, ja zamówiłem drugi raz większa ilość.
Najlepsze jest to że jebnie się ostatnia kreske np o 22 i o 23 już mozna zasnąć jak dziecko, nie trzeba się męczyć.
Zdecydowaniem mocniejsze od 3cmc ice Blacka i Zdecydowanie lepsze
Gdybym miał porównać to ocenami.
To 6/10 3cmc blacka
A te 3cmc od esco to 9/10
3cmc ice od blacka było dobre, a te jest bardzo dobre.